Sponsoring Mogelijkheden

Sponsoring Mogelijkheden

Algemene informatie

Voetbalvereniging Voorwaarts Utrecht is opgericht in 1907 en gelegen op het mooie sportpark ‘de Berekuil’ in Voordorp. Wekelijks genieten 25 teams van de trainingen en wedstrijden op onze voetbalclub en in de zaal. Om dit te blijven faciliteren zijn wij op zoek naar de steun van sponsoren. 

Voorwaarts is één van de oudste voetbalclubs in Utrecht met een sterk sociaal en sportief karakter. Omdat wij het belangrijk vinden om niet alleen op sportief terrein actief te zijn, maar ook een echte warme club te vormen, is Voorwaarts betrokken bij tal van sociale evenementen. Zo worden jaarlijks verschillende activiteiten georganiseerd, variërend van viswedstrijden en een sinterklaasfeest tot een bingo en klaverjasavonden. Daarnaast zijn wij ook gastheer van de maandelijkse Berekuilloop. Natuurlijk streven wij ernaar onze teams zo goed mogelijk te laten voetballen. Het is onze wens om zowel op de zaterdag als op de zondag een vertegenwoordigend elftal te vormen. Wat echter bij alle elftallen centraal staat, zijn spelplezier en vriendschap. Deze begrippen lopen als een rode draad door onze vereniging, Dit wordt ondermeer gestimuleerd door middel van de verschillende Voorwaarts-toernooien -en feestavonden. Om de club in al deze activiteiten te steunen helpen vele vrijwilligers. 

v.v. Voorwaarts wordt gekenmerkt door een grote diversiteit aan leden. Studentenelftallen tot seniorenteams: ze zijn bij Voorwaarts vertegenwoordigd. Elke week spelen ruim 50 teams van binnen en buiten Utrecht een wedstrijd op ons veld of in de zaal. Na de wedstrijden zijn er veel mensen die in het clubhuis, het naar onze erevoorzitter vernoemde Jan Koenhein Paviljoen, genieten van de derde helft. Ons clubhuis wordt dankzij de inzet van vrijwilligers en het barpersoneel door velen ervaren als een warm bad. Naast vaste supporters en voetballers komen er ook veel hardlopers en in de wintermaanden tennissers een kijkje nemen op het sportpark. Op het virtuele sportcomplex, www.voorwaarts-utrecht.nl, zijn wekelijks 800 mensen te vinden. Dit biedt u als sponsor de mogelijkheid een breed publiek te bereiken. 

De vereniging is de laatste jaren, mede door de oprichting van de zaalvoetbal- en een 45+tak,  flink gegroeid, het aantal voetballende leden is in korte tijd opgelopen tot boven de 450. Om de faciliteiten rondom het voetbal op een hoger plan te brengen, kunnen wij sponsorinkomsten goed gebruiken. Het geld zal niet gestopt worden in het betalen van spelers, maar in het creëren van betere randvoorwaarden voor alle leden van v.v. Voorwaarts. Wij als club bieden u verschillende mogelijkheden aan om uw naamsbekendheid te vergroten:

U kunt shirtsponsor worden, een reclamebord langs het veld plaatsen, lid worden van de Vrienden van Voorwaarts Zakelijk of op een andere manier, bijv. goederen sponsoren, van waarde zijn voor de club. Voorwaarts zal jaarlijks een bijeenkomst organiseren voor zijn sponsoren, hierbij kunt u onder het genot van een hapje en een drankje de andere sponsoren leren kennen en uw netwerk vergroten. Een uitgebreid overzicht van de verschillende sponsor mogelijkheden vindt u op de volgende pagina. 

Mocht u geïnteresseerd zijn of nog verdere vragen hebben, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via e-mail (sponsoring@voorwaarts-utrecht.nl) of telefoon: 06-30092392.

Met vriendelijke groet 

Renzo de Valk, Jan Sprengers, Milan van Dun en Frank van der Vries

Sponsorcommissie V.V. Voorwaarts Utrecht 


Opties sponsoring
Sponsoring van Voorwaarts kan op verschillende manieren. Hieronder worden de traditionele manieren van sponsoring weergegeven. Voor alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie.

Optie 1: Reclamebord
Rondom ons speelveld heeft u de mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren door middel van een reclamebord (3 x 0.75 meter). Op dit bord wordt uw bedrijfsnaam met logo professioneel gepresenteerd. Bij deze optie inbegrepen worden ook uw logo en link op de Voorwaarts website geplaatst en u wordt lid van Voorwaarts Zakelijk. Voor de kosten en de looptijd voor de plaatsing van een reclamebord aan het hoofdveld kunt u contact met de sponsorcommissie opnemen.

Optie 2: Voorwaarts Zakelijk 
Voorwaarts beschikt over een goed bezochte internet site: www.voorwaarts-utrecht.nl. Hierop staan alle belangrijke informatie voor de leden en overige sport gerelateerde zaken. Voor € 100,- per jaar kunt u lid worden van Vrienden van Voorwaarts Zakelijk. Dit houdt in dat uw bedrijfslogo en –link op zowel de homepage, als de sponsoren pagina van de website van Voorwaarts worden geplaatst. U zult middels een nieuwsbrief op de hoogte gehouden worden van de activiteiten die Voorwaarts met dank aan de vrienden van Voorwaarts kan ontplooien. Deze wijze van sponsoring biedt u een mooie gelegenheid om in contact te komen met andere sponsoren en op deze wijze uw netwerk te vergroten. Tevens zult u een uitnodiging ontvangen voor de jaarlijkse vrijwilligersavond, waar u in gezelschap van de Vrienden van Voorwaarts kunt genieten van een hapje en een drankje. Voor alle sponsoren geldt dat een interview met hen op de website van Voorwaarts wordt geplaatst.

Optie 3: Shirtsponsor 
Als shirtsponsor wordt uw naamsbekendheid op verschillende locaties vergroot. Uw naam wordt vermeld op de shirts van een team. Met betrekking tot de precieze invulling van de sponsoring betreft kosten en looptijd zal overleg plaatsvinden.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!