Sponsoring - Voorwaarts Utrecht

Sponsoring

Sponsoring

Beste leden & vrienden van Voorwaarts,

Vragen jullie jezelf ook wel eens af waarom zo'n prachtige, levendige vereniging als de onze zo een mimimaal aantal aan reclameborden langs de zijlijn heeft hangen? Kunnen we daar niet iets aan doen? Ja, natuurlijk! Hoe? Door, om eens mee te beginnen, een simpel eerste doel te stellen: voor het einde van het jaar hangt de zijde van het scorebord vol met nieuwe borden van sponsoren! 

Om dit te kunnen bereiken, vraag ik jullie hulp: inventariseer in je eigen team en je omgeving bij de dames en heren met een eigen bedrijf of ze openstaan voor het sponsoren van onze vereniging. Wanneer ondernemers (ook ZZP'ers!) Voorwaarts sponsoren, zijn de sponsorkosten 100% aftrekbaar.

Als je aan Voorwaarts denkt, denk je toch al snel aan andere organisaties die alles dik voor elkaar hebben als Google, Netflix, Apple en Amazon. Om de concurrentie in de 'sponsorratrace' voor te blijven, introduceren wij als sponsorcommissie drie mogelijke manieren van sponsoring: brons, zilver en goud pakketten!  Bij elk pakket horen verschillende reclame uitingen en voordelen, uiteraard een raclamebord maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. De eerste tien sponsorborden zijn inmiddels verkocht, besteld en hangen binnen 4 weken langs ons veld.

Doe ook mee en vertel het je (zakelijke) vrienden over onze fantastische club. 

Altijd bereikbaar voor verdere vragen en dank in advance voor het delen van dit bericht, 

Namens de sponsorcommissie, 

Marijn Overvest
+31643109217

marijnovervest@gmail.com

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!