Zaterdag 1 verliest wedstrijd in 14 minuten.

Luuk Baas (kopbal)

3e klasse D

26 september 2020 15:00

Onbekend

Zaterdag 26 september jl. verliest onze zaterdag 1 na een uitstekend begin binnen 14 minuten de wedstrijd.

Binnen vijf minuten stond Voorwaarts met 0-1 voor na een goede aanval en kon de geheel vrijstaande Niek Brinkhof -op aangeven van middenvelder Tim Brons- als linksbuiten met zijn bekeken schot scoren.
Na 14 minuten werd het zelfs 0-2 uit een kopbal van rechtsbuiten Luuk Baas uit een corner van Tim Brons.
Ongeveer na 25 minuten werd Vriendenschaar de betere ploeg en won het de strijd op het middenveld.
Minuut 30 tot en met 44 werd Voorwaarts fataal en werd er maar liefst 4x door Vriendenschaar gescoord, waarbij de 2-2 wel erg simpel tot stand was gebracht en fouten bij Voorwaarts zich opstapelde.

De tweede helft ging gelijk op en was het te betreuren dat bij beide ploegen een speler een directe rode kaart ontvingen.
Daarna kreeg Voorwaarts via Giel Linthorst en Marten van der Zee (allebei alleen voor de keeper) nog een zeer grote kans op de aansluitingstreffer, maar faalde zij.
Vlak voor tijd scoorde Vriendenschaar de 5-2 en miste zij in de laatste minuut een strafschop, welke door doelman Jacco Groen fraai was gestopt.

Volgende wedstrijd 3 oktober thuis tegen DVSU en is de aanvang om 14.00 uur. Helaas zonder publiek en is de kantine gesloten.