75'

29 augustus 2020 12:00

A.H. (André) Zwanink

Onbekend

Onze zaterdag 1 oefende zaterdag 29 augustus in een uitwedstrijd tegen een team (onder 23) van Waterwijk en speelde met 2-2 gelijk.

De wedstrijd in Almere begon ruim twintig minuten te laat, omdat de grote vereniging Waterwijk helaas geen scheidsrechter kon leveren.
Onze scheidsrechter André Zwanink was als toeschouwer aanwezig, is zich gaan omkleden en heeft -na eerder in de ochtend onze dames 1 bij Voorwaarts al gefloten te hebben- deze wedstrijd van 2 x 40 minuten uitstekend geleid.

Over deze sportieve wedstrijd valt weinig te melden, anders dan dat de meeste spelers van zaterdag 1 de spirit miste om er een goede wedstrijd te maken.
Het was in ieder geval een stuk minder dan afgelopen dinsdag toen in een goede wedstrijd uit bij 3e klasser Veenendaal met 0-1 werd gewonnen.

Ruststand was 0-0 en opende Giel Linthorst in de 65e minuut vanuit een vrije schop de score (0-1).

Roel Jacobs (71e min) maakte er met een mooi schot er zelfs 0-2 van, maar Waterwijk (onder 23) kwam met twee doelpunten in 72e en 75e minuut langzij (2-2).

De geplande oefenwedstrijd tegen Viod 1 a.s. dinsdag 1 september (geen lichtinstallatie aanwezig) gaat NIET door.

Daarentegen speelt onze zaterdag 1 a.s. donderdag 3 september (aanvang: 20.15 uur) de oefenwedstrijd uit tegen s.v. de Vecht 1 uit Loenen a/d Vecht.