Scheidsrechter

Lucas Kastrop

Accommodatie

Onbekend

De laatste oefenwedstrijd tegen 4e klasser Eemboys 1 is met 3-1 gewonnen en daarmee werd voor het eerst in de Voorwaarts-historie het oefenprgramma van onze zaterdag 1 met acht wedstrijden ongeslagen afgesloten.

De sportieve wedstrijd o.l.v. Lucas Kastrop duurde slechts 2 x 40 minuten en was onze zaterdag 1 met haar sterkst mogelijke opstelling alleen in de 1e helft in staat goed spel te bieden. Inclusief alle gemiste kansen leverde dat wel meer dan een welverdiende 2-0 ruststand op.

4e klasser Eemboys speelde een verdienstelijke 2e helft tegen een minder zaterdag 1, waardoor het verschil niet groter werd en uiteindelijk de 3-1 eindstand werd bereikt.

Zaterdag 19 september staat de openingswedstrijd van zaterdag 1 van het nieuwe seizoen thuis tegen Odysseus 1 (aanvang: 14.00 uur) op het programma.