Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Voorwaarts 1 naar volgende bekerronde en sluit de oefen- en bekerwedstrijden succesvol af.

tel. 030-2716858

Met de komst van onze nieuwe trainer Walter Bout begon de serie van oefen -en bekerwedstrijden stroef, maar uiteindelijk afgelopen zaterdag met een 8-3 overwinning succesvol werd afgerond.
Naast de trainer zijn ook Roel Janssens (doelman), Marc Drijver (verdediger/middenvelder), Jasper Dik (middenvelder) en Felix Boessenkool (verdediger) bij de selectie van Voorwaarts 1 aangesloten.
Een enkele speler is nog met vakantie en een paar die daar net van teruggekeerd zijn, wat betekende dat met een ietwat te smalle selectie het trainen en wedstrijden spelen bij de start van dit seizoen een beetje lastig maakte.
27-08-2022  NVC 1 - Voorwaarts 1   4-1   met dank aan de invallers Youp Schenk (za 6), Alphonso Barroso Costa (za 5) en Timo Louisse (za 3).
30-08-2022  Odysseus 1 - Voorwaarts 1-3 (met dank aan invaller-doelman Reijer Ran).
03-09-2022  Voorwaarts 1 - BZC 1 (beker)  7-1   (Yoni van Aagten 1x, Dennis Aarnink (2x) en Roel Jacobs 4x).
10-09-2022  SVM 1 - Voorwaarts 1 (beker) 1-1  (Roel Jacobs 1x) en met dank aan invaller-doelman Jacco Groen).

17-09-2022  Voorwaarts 1 - OSO 1 (beker)  8-3 (Yoni van Aagten 1x, Niek Brinkhof 3x en Roel Jacobs 4x en met dank aan invaller-doelman Reijer Ran).
In deze laatste wedstrijd liet onze zaterdag 1 zich bij de start van de wedstrijd van de allerbeste kant zien en werd met goed voetbal binnen de eerste 4 minuten maar liefst 3 keer gescoord (2x Roel Jabobs en 1x Niek Brinkhof).
In de 29e minuut schoot opnieuw Roel Jacobs (4-0) de bal tegen de touwen, maar volgde een minuut later een eigen doelpunt van aanvoerder Martin Renkema die met een fraaie kopbal in de bovenhoek onze doelman Reijer Ran geheel kansloos liet (4-1, rust).

Na de rust liep Voorwaarts 1 uit naar 7-1 (Roel Jacobs 1x, Yoni van Aagten 1x en Niek Brinkhof 1x).
Na twee persoonlijke fouten op rij, maar ook door goed druk zetten van de OSO-aanvallers, kwam de stand pardoes op 7-3 te staan.  Gelukkig gaf Niek Brinkhof met zijn derde doelpunt (8-3) een mooi slotakkoord aan deze wedstrijd o.l.v van de goedleidende scheidsrechter Tirpanci en werd een plaats in de volgende bekerronde veilig gesteld.
Opmerkelijk feit is te noemen dat kort na de wedstrijd onze welbekende André Zwanink (zie foto) door de gehele zaterdagselectie met een trofee tot "supporter van het seizoen 2021/2022" van zaterdag 1 is benoemd.

Komende zaterdag 24 september speelt Voorwaarts 1 haar eerste competitiewedstrijd om 14.00 uur thuis tegen VVJ 1