3972KD
DRIEBERGEN-RIJSENBURG
tel. 0343-514064

Zaterdag 15 oktober verloor Voorwaarts 1 onnodig met 2-1 van FC Driebergen 1.

v.v. Voorwaarts kwam sterk uit de startblokken en belandde een mooi afstandsschot van Mart Krüsemann binnen een paar minuten op de lat.

Na negen minuten kwam v.v. Voorwaarts zelfs op 0-1, nadat Dennis Aarnink een mooie en lange pass van de in de eerste helft goedspelende middenvelder Yoni van Aagten ontving en onberispelijk binnenschoot.
Na 20 minuten kwam FC Driebergen beter in de wedstrijd en werd het een gelijkopgaande strijd, maar leidde dat nog niet tot echte kansen voor de gastheren.
Direct na rust kopte Mart Krusemann de bal langs de doelman, maar kon de bal door een Driebergen-doelman van de doellijn weggetrapt worden.
In plaats van 0-2 werd het in de 61e minuut 1-1. Een hoge voorzet werd niet goed door doelman Rik van den Boogaart verwerkt en een Driebergen-speler kon twee meter voor de doellijn geheel vrij tegen het net tikken.
In de 85e minuut kreeg Dennis Aarnink de kans op de 1-2, maar zijn schot zeilde net langs de verkeerde kant van de paal.
Een te zachte terugspeelbal van de goedspelende Fokke Ypeij bezorgde FC Driebergen tegen de verhouding in de overwinning, nadat de Driebergen-spits vakkundig de bal veroverde en langs doelman Rik van den Boogaart tikte (2-1).

Deze nederlaag is hard aangekomen en daarom was de teleurstelling bij spelers en staf na afloop na dit onnodige verlies erg groot.

Komende zaterdag 22 oktober wacht de bekerwedstrijd uit tegen FC Hilversum 1 en is de aanvang 14.00 uur.