Arienslaan 2
3573PT
UTRECHT
tel. 030-2716858

Zaterdag 1 april werd een goede dag voor Voorwaarts 1 met een terechte ioverwinning van 3-1 op Focus'07 1.

Gelukkig waren er weer een paar spelers bij Voorwaarts 1 teruggekeerd en de meest opvallende naam was die van voorstopper Niels Schoenaker, die na wekenlang blessureleed een uitstekende wedstrijd speelde.

In deze sportieve wedstrijd waar ietwat teveel gele kaarten (6 in totaal) waren te betreuren starttte Focus'07 goed en had het ook twee afstandsschoten, welke bekwaam door doelman Jacco Groen werden gepareerd.
Na tien minuten werd Voorwaarts 1 sterker en kreeg het kansen via Jeroen Stadler en Roel Jacobs, maar hadden geen succes.  Ondanks de vele hoekschoppen en vrije trappen voor het doel van Focus'07 werd de 0-0 ruststand bereikt.
In de tweede helft begon v.v. Voorwaarts weer sterk, maar kwam het toch na 8 minuten met 0-1 achter na een mooie aktie van de rechtsbuiten van Focus'07 die met een lage schuiver de bal tegen het net schoot.
Dankzij het hardwerkend Voorwaarts werd in de 63e minuut Roel Jacobs door Jasper Dik in stelling gebracht en met een mooie stift de 1-1 op het scorebord gebracht.
In de 76e minuut probeerde de Focus-doelman een bal buiten de zestien meter in het stafschopgebied te spelen om de bal op te pakken. Alleen daar zat de voet van spits Roel Jacobs en kon hij gemakkelijk de 2-1 scoren.
In de slotminuut kan na een mooie lange uittrap van doelman Jacco Groen uitblinker Roel Jacobs het duel van de laatste man van Focus'07 winnen en scoorde hij met zijn solo zijn de dikverdiende 3-1 eindstand.

Deze verdiende overwinning werd na afloop met de gehele selectie goed gevierd en gaat het genieten van een fijn paasweekend zonder voetbal.

Zaterdag 15 april staat voor Voorwaarts 1 de uitwedstrijd tegen FZO 1 (aanvang: 14.30 uur) op het programma,