UTRECHT
tel. 030-2716858

Zaterdag 22 april speelde Voorwaarts 1 met 1-1 gelijk tegen 't Goy 1.
Het was geen hoogstaande partij voetbal, maar spannend was het wel voor beide clubs.

In de eerste helft was v.v. Voorwaarts de bovenliggende partij en scoorde Luuk Baas met een onhoudbaar afstandschot al in de 7e minuut de 1-0 uit een voorassist van doelman Jacco Groen, die zag dat zijn lange uittrap perfect door Roel Jacobs werd doorgekopt.
Daarna volgde nog een 5-tal kansen voor v.v. Voorwaarts, waarvan twee hele grote doelkansen op de 2-0, maar deze mogelijkheden werden niet verzilverd.

Na rust was 't Goy de bovenliggende partij en scoorde zij de 1-1 in de 57e minuut. Daarna bleef het spelbeeld onveranderd, maar kreeg 't Goy ondanks het veldoverwicht nog maar één grote kans, welke uitstekend door doelman Jacco Groen met zijn voeten werd gepareerd.  Daarentegen speelde v.v. Voorwaarts nog alleen maar op de counter, kon daaruit nog wel drie goede kansen creëeren, maar helaas zonder resultaat.
Hierbij was het jammer voor Roel Jacobs dat hij in blessuretijd niet de matchwinnaar werd, toen hij een lage en perfecte voorzet van Luuk Baas net naast tikte in plaats van tegen het doelnet.

Desalniettemin waren spelers en trainers van beide clubs na afloop tevreden over het resultaat en de uiteindelijke eindstand van 1-1.

Komende zaterdag 29 april (aanvang: 14.00 uur) speelt Voorwaarts 1 uit tegen Aurora 1