Good old doelman Reijer Ran (44) sluit carrière bij Voorwaarts af met overwinning.

tel. 030-2716858

Zaterdag 3 december boekte Voorwaarts 1 in een uiterst sportieve wedstrijd Aurora 1  eindelijk weer eens een verdiende 3-1 overwinning.

Deze overwinning werd opgedragen aan doelman Reijer Ran (44) die bij een 3-0 stand een publiekswissel in de 90e minuut mocht ontvangen en per direct zijn voetbalcarriere in Nederland en in bijzonder bij v.v. Voorwaarts heeft beeindigd.  In bijzonder de gehele zaterdagselectie dankt Reijer voor de vele jaren bij zaterdag 1 en wensen hem samen met gezin veel plezier en gezondheid toe.

In de eerste helft kwam v.v. Voorwaarts al snel op een 1-0 voorsprong en kon spits Roel Jacobs -na assist van middenvelder Jasper Dik-  de bal tegen het net jagen.  Daarna volgde nog mooie aanvallen, waaronder een mooie aanval over links en waarbij spits Roel Jacobs de perfecte voorzet van Luuk Baas net overkopte.
Aan de andere kant veel geluk toen een vrijstaande Aurora-middenvelder vrij kon inkoppen en de bal via de binnenkant in de handen van doelman Reijer Ran zag belanden.
In de 38e kwam rechtermiddenvelder Mart Krüsemann na een snelle aanval op het middenveld in balbezit en met een solo kon hij vanaf 20 meter de bal onhoudbaar in de linkerbovenhoek schieten (2-0).

Na rust begon de wedstrijd hetzelfde als aan het begin en was het opnieuw Roel Jacobs die, na een assist van Mart Krüsemann, met een mooi en bekeken schot de 3-0 voorsprong aantekende.
Daarna kansjes voor beide ploegen, waarbij alleen het vizier niet op scherp stond om nog doelpunten te maken.
In de 95e minuut scoorde Aurora uit een counter de uiteindelijke 3-1 eindstand.

Zaterdag 10 december wacht voor Voorwaarts 1 de uitwedstrijd naar OSM 1 (aanvang: 14.30 uur).