Fazantenkamp 619
3607DK
MAARSSEN
tel. 0346-562911

Zaterdag 10 december stond de wedstrijd OSM'75 1 - Voorwaarts 1 in het teken van de laatste wedstrijd voor de winterstop en kende een terechte uitslag van 1-1.

Jammer was wel dat aanvoerder Martin Renkema kort na aanvang van de wedstrijd met een knieblessure het veld moest verlaten. Eerder had onze scorende spits Roel Jacobs vanwege blessure moeten afzeggen en nam onze belangrijke steunpliaar Mart Krüsemann (licht) geblesseerd wel plaats op bank maar zou hij niet meer in aktie komen.

In de eerste helft startte de sterker geachte thuisclub OSM'75 furieus en door het veelvuldig spelen van de lange bal en drukzetten zette zij de Voorwaarts-verdediging sterk onder druk.
Echter door het uitstekend verdedigen o.l.v. doelman Rik van den Boogaart en zijn verdedigers Jorik Koenjer, Felix Boessenkool, Niels Schoenaker en Yoni van Aagten kon OSM'75 maar zelden gevaarlijk worden.
Na een minuut of 20 werd het strijdplan voor Voorwaarts omgegooid, stond de ploeg ook het middenveld o.l.v. Rik van der Ham beter en ging daarna de wedstrijd gelijk op.  Toch moest v.v. Voorwaarts lang wachten op haar eerste kansen en die kwamen er wel via Niek Brinkhof, Jeroen Stadler en Luuk Baas.  Laatstgenoemde speelde een hele goede wedstrijd en liet met een bekeken schot ietwat gelukkig zelfs de 0-1 aantekenen, nadat de OSM'75-doelman na goed storen en drukzetten van Niek Brinkhof de bal onbedoeld naar Luuk Baas trapte. Na deze 0-1 was OSM'75 even de weg kwijt en was het jammer dat de goede aanvallen via Niek Brinkhof niet tot de 0-2 voor rust heeft geleid.
In de tweede helft weer een prima start van OSM'75 en was het aan een uitstekende redding van doelman Rik van den Boogaart en de paal te danken dat de voorsprong niet snel werd weggegeven.  Na ongeveer een kwartier knokte v.v. Voorwaarts zich weer goed in de wedstrijd en kreeg het net als vlak voor rust weer goede kansen op de 0-2 via o.a. de hardwerkende Tim Brons, Jeroen Stadler en Luuk Baas, maar hadden zij allen geen geluk bij de afwerking.
Vlak voor tijd gaf de opvallende scheidsrechter vanuit Voorwaarts-oogpunt toch wel erg gemakkelijk een strafschop, toen hij beoordeelde dat de sterk spelende middenvelder Jasper Dik rechts aan de buitenkant en binnen de zestien meter een OSM-speler op de hakken getikt zou hebben. De strafschop werd goed genomen en liet de 1-1 en tevens eindstand aantekenen.
Loftrompet aan alle spelers en staf van v.v. Voorwaarts, want door het collectief, voor elkaar hard te werken en vooral voor elke bal te knokken werd verdiend het gelijkspel 1-1 uit het vuur gesleept.

We spreken de hoop uit dat v.v. Voorwaarts ook na de winterstop deze wedstrijdinstelling op de mat kan gaan leggen, want dan gaan we in de tweede helft van het seizoen zeker meer punten pakken.

Dinsdagavond 3 januari 20.30 uur start zaterdag 1 weer met de training en gaat het op zaterdagmiddag 14 januari (aanvang: 14.00 uur) thuis een oefenwedstrijd spelen tegen het altijd leuke en 3e klasser Odysseus 1.

Gehele zaterdagselectie en staf wensen alle Voorwaartsleden hele fijne feestdagen en een goed 2023 toe.