Voorwaarts 1 verliest door eigen toedoen zeer onnodig van een veel mindere tegenstander.

tel. 030-2716858

Zaterdag 11 maart heeft v.v. Voorwaarts 1 thuis alleen door eigen toedoen met 2-3 verloren van medeconcurrent FC Driebergen 1.
Deze nederlaag is geheel aan het eigen collectief falen van Voorwaarts 1 zelf te danken en daar heeft FC Driebergen gretig en terecht van mogen profiteren door haar drie grote kansen in drie doelpunten om te zetten.

De eerste helft was tot aan de 44e minuut volledig in handen van v.v. Voorwaarts en volgde er maar liefst acht grote doelkansen (waarvan één op de lat).
Alleen Roel Jacobs wist 2x met een bekeken schot in de 34e en 41e minuut het doel te trefffen (2-0).
Kort voor rust kwam door niet goed uitverdedigen FC Driebergen tot aan haar eerst grote kans en die was gelijk raak (2-1). Nog geen minuut later was het weer raak na een een goede counter over links en stond 2-2 op het scorebord.

Kort na rust kwam FC Driebergen zelfs 2-3 na een snelle uitbraak en stond v.v. Voorwaarts tegen de muur en met veel ongeloof.
Met man en macht ging men ten aanval om op z'n minst een gelijkspel uit het vuur te halen, maar inzetten van Jeroen Stadler (op de paal) en Roel Jacobs strandden in schoonheid, maar niet in doelpunten en was de 2-3 eindstand een feit.

Komende zaterdag 18 maart wacht v.v. Voorwaarts 1 de uitwedstrijd tegen Bunnik'73 1 en is de aanvang: 14.30 uur.