Willem Arntszlaan 96
3734EJ
DEN DOLDER
tel. 030-2280006

Zaterdag 3 juni speelde v.v. Voorwaarts in de nacompetitie uit tegen derde klasser DOSC en verloor het met 3-0.
Door dit resultaat blijft v.v. Voorwaarts ook volgend seizoen in de 4e klasse voetballen.

In de eerste helft speelde de mannen van trainer Walter Bout nog wel vrij aardig totdat de 1-0 en 2-0 pardoes voor rust op het scorebord verscheen.
Vlak voor de 1-0 was v.v. Voorwaarts de betere ploeg dan DOSC dat één gevaarlijk wapen had "de lange bal snel spelen van achteruit" en dat zorgde voor rust 3x keer voor gevaar en waaruit 2x werd gescoord.
Vlak voor rust had voorstopper Niels Schoenaker uit een hoekschop de 2-1 kunnen scoren, maar kon hij de bal vlak voor de DOSC-doelman niet over de doellijn werken.
Kort na rust kreeg Mart Krusemann nog een hele mooie kans op de aansluitingstreffer, maar schoot hij in het zijnet.   Toen was de koek op en was de wedstrijd helemaal beslist toen de 3-0 werd binnen gekopt.
v.v. Voorwaarts probeerde met een aantal omzettingen nog wat meer aanvallender te gaan spelen, maar kon geen echte kansen meer produceren.
Na iets meer dan 90 minuten voetbal was v.v. Voorwaarts uitgeschakeld, maar mag het trots zijn op haar 3e plaats dit seizoen.
Vier spelers gaan zaterdag 1 van v.v. Voorwaarts verlaten en dat zijn Mart Krusemann, Yoni van Aagten, Niels Brinkhof en Edmond Landwehr.  Laatstgenoemde doet een stapje terug. maar gaat v.v. Voorwaarts altijd trouw blijven.

Dank aan alle supporters zowel uit als thuis en iedereen die een extra bijdrage hebben geleverd om dit seizoen zeer waardig voor Voorwaarts 1 af te sluiten.
Hierbij een extra pluim en dankwoord voor de invallers Fokke Ypey, Stephan Wolbers (za 4), Daan Hoogendoorn (za 4), Pascal Stapel (za 7), Youp Tromp (za 6), Martijn en Remco van Tilburg (za 6), doelman Erik van Zwieten (za 6), doelman Reijer Ran, doelman Jacco Groen en niet te vergeten Giel Linthorst.
Door deze grote groep leenspelers is het mogelijk gebleken een goed eindresultaat voor zaterdag 1 te realiseren.
Ondanks het vertrek van vier spelers kijken we wel vooruit naar het nieuwe seizoen en hopen vanaf 1 juli a.s. elf nieuwe spelers bij onze zaterdag 1 te voegen.
Daarnaast ook de hoop dat alle geblesseerde en afwezige spelers (waaronder o.a. de doelmannen Rik vd Boogaart en Roel Janssen) gezond en fit  aan het nieuwe seizoen kunnen gaan beginnen.

Voorwaarts 1 sluit op zaterdag 24 juni het seizoen af op de tradionele Egbert Koops-afsluitdag en start de 1e training van het nieuwe seizoen op zaterdag 5 augustus.