18 november 2017 14:30

Werkhoven, R.M. (Rob)

Onbekend

Op een zwaar veld en met slechte weersomstandigheden (regen en veel wind) heeft onze zaterdag 1 tegen Desto 1 zich van zijn allerbeste kant laten zien.
Alle spelers waren erop gebrand een goed resultaat mee naar huis te nemen en lieten in de eerste helft tegen Desto het beste spel zien.
Toch ontstonden er aan beide kanten in eerste 45 minuten weinig kansen, maar was het 6 minuten voor rust wel raak voor v.v. Voorwaarts.  Na een goede aanval over rechts kwam de bal -via de borst van spits Rob Grondhuis- voor de voeten van middenvelder Edmond Landwehr, die met een mooie lage schuiver in de rechterbenedenhoek de Desto-keeper geheel kansloos liet (0-1).   Desto kreeg vlak voor rust ook hun enige mogelijkheid, maar pareerde keeper Rik van de Boogaart de inzet zeer stijlvol.

De tweede helft golfde het spel over en weer met kansen voor v.v. Voorwaarts op de 0-2 en kansen voor Desto voor de gelijkmaker.   Luuk Baas, Niek in 't Veld en invaller Lucas Brouwers kregen prachtige kansen om alleen voor de Desto-keeper te scoren, maar stuitte telkenmale op de Desto-sluitpost.  Aan de andere kant kansen voor Desto, waarbij de bal op de paal, lat of op de uitstekend keepende Rik van de Boogaart belandde.

Helaas voor v.v. Voorwaarts viel de gelijkmaker in de allerlaatste seconden van de wedstrijd. Uit een corner kon een vrijstaande Desto-speler vrij inkoppen en via de binnenkant van de paal ging de bal tegen het net (1-1).
Samenvattend was deze uitslag juist en kon iedereen er na afloop meeleven, maar wat is het zuur de gelijkmaker als strijdend en goedspelend team zo laat te moeten incasseren.

Komende zaterdag staat koploper Benschop op het programma en begint deze wedstrijd bij v.v. Voorwaarts om 14.00 uur.