Klusdag - Voorwaarts Utrecht

Klusdag

Klusdag

Ieder seizoen, als de voetbalschoenen de welverdiende zomerrust hebben, willen wij graag met een groep vrijwilligers het complex en de kantine een grondige schoonmaak- en opruimbeurt geven.

Denk hierbij aan werkzaamheden als het terras / veld / dug-outs reinigen, onder en achter de bar / koelkasten schoonmaken, voorraadinventarisatie, en wellicht bij voldoende aanmeldingen houtwerk schuren en lakken. Zo zijn er nog vele andere zaken te bedenken om schoon en fris het nieuwe seizoen in te gaan!

Vele handen maken weinig werk. Er is een concrete takenlijst; met voor ieder wat wils. Ook als je maar een paar uur kunt helpen ben je welkom!

We starten om 10 uur, uiteraard is een lunch en drinken inbegrepen! Help jij mee? Meld je dan aan bij Joost Masmeijer via joost.masmeijer@gmail.com.

 

Klusdag 2021

Datum volgt nog!

 

Klusdag 4 juli 2020

Zoals voorgaaande jaren hebben we weer een groot aantal zaken kunnen oppakken. Het complex ziet er weer goed uit. Zoals bekend, hoefde de kleedkamers niet meer structuur aangepakt te worden.  Door de regen kon de buitenkant van de dug-outs niet geverfd worden, maar dat gaat deze zomer zeker nog gebeuren.

collage_klusdag_voorwaarts_2020_klein.jpg

 

Klusdag 2019

collage_klusdag_voorwaarts_2019_klein.jpg

 

Klusdag 2018 & 2019
collage_klusdag_voorwaarts_2018_klein.jpg

 

Gelukkig hebben we de foto's nog...

Heb je nog foto's van voorgaande jaren, dan mag je die mailen naar klusdag2020@voorwaarts-utrecht.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!