Kledingreglement Voorwaarts - Voorwaarts Utrecht

Kledingreglement Voorwaarts

Kledingreglement Voorwaarts

11ts-logo-4c.png

Kledingreglement

Sinds seizoen 2010-2011 hebben we in Kelme onze huisleverancier wat betreft het voetbalkleding hiermee wordt de uniformiteit binnen onze vereniging bevorderd. Vanaf seizoen 2022-2021 zal 11Teamsports onze leverancier zijn. Alle teams zijn verplicht in dit tenue te spelen, dit geldt zowel voor het veld- als zaalvoetbal.

Om de historie van onze club in de kleding tot uiting te laten komen, is besloten om ‘sinds 1907’ in de nek van het shirt te plaatsen. Naast het feit dat het shirt het welbekende Voorwaartslogo heeft, zijn er geen andere aanpassingen aan het originele Voorwaartshirt. Verder maakt het bekende zwarte broekje en zwarte sokken met het Voorwaartslogo het Voorwaartstenue compleet.

Voor de traininglijn hebben we in eerste instantie gekozen voor de Nike Park lijn. Maar als je iets anders wil, kun je altijd contact opnemen met 11Teamsports. Want naast de Voorwaarts webshop kun je daar ook voor allerhande andere artikelen en merken terecht. Onderaan in de webshop is een contact button of ga naar https://11teamsports.nl/

Heb je nog vragen, neem contact op ons op via: kleding@voorwaarts-utrecht.nl


Update 23-10-2022

  • Alle veld teams hebben hun kleding ontvangen.
  • Keepers die hun set nog niet hebben ontvangen kunnen contact met ons opnemen. 
  • Kousen zijn nu via de site te bestellen, Webshop Voorwaarts
  • Wereldwijd zijn er leveringsproblemen, maar er is aangeven dat er shirts zijn half november in de webshop beschikbaar zijn.
  • Voor bedrukking kunnen jullie goed terecht bij onze vrienden van Temming Teamwear of Utrecht promotions.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!