Kledingreglement Voorwaarts - Voorwaarts Utrecht

Kledingreglement Voorwaarts

Kledingreglement Voorwaarts

11ts-logo-4c.png

Kledingreglement

Sinds seizoen 2010-2011 hebben we in Kelme onze huisleverancier wat betreft het voetbalkleding hiermee wordt de uniformiteit binnen onze vereniging bevorderd. Vanaf seizoen 2022-2021 zal 11Teamsports onze leverancier zijn. Alle teams zijn verplicht in dit tenue te spelen, dit geldt zowel voor het veld- als zaalvoetbal.

Om de historie van onze club in de kleding tot uiting te laten komen, is besloten om ‘sinds 1907’ in de nek van het shirt te plaatsen. Naast het feit dat het shirt het welbekende Voorwaartslogo heeft, zijn er geen andere aanpassingen aan het originele Voorwaartshirt. Verder maakt het bekende zwarte broekje en zwarte sokken met het Voorwaartslogo het Voorwaartstenue compleet.

Voor de traininglijn hebben we in eerste instantie gekozen voor de Nike Park lijn. Maar als je iets anders wil, kun je altijd contact opnemen met 11Teamsports. Want naast de Voorwaarts webshop kun je daar ook voor allerhande andere artikelen en merken terecht. Onderaan in de webshop is een contact button of ga naar https://11teamsports.nl/

Wilje meerder artikelen voor je hele team bestellen mail dan naar via:  kleding@voorwaarts-utrecht.nl
naar ons contactpersoon van 11Teampsorts, Roy van der Ham
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!