Kledingreglement Voorwaarts

Kledingreglement

Sinds seizoen 2010-2011 hebben we in Kelme onze huisleverancier wat betreft het voetbalkleding hiermee wordt de uniformiteit binnen onze vereniging bevorderd. Alle teams zijn verplicht in dit tenue te spelen, dit geldt zowel voor het veld- als zaalvoetbal.

Om de historie van onze club in de kleding tot uiting te laten komen, is besloten om ‘sinds 1907’ in de nek van het shirt te plaatsen. Naast het feit dat het shirt het welbekende Voorwaartslogo heeft, zijn er geen andere aanpassingen aan het originele Voorwaartshirt. Verder maakt het bekende zwarte broekje en zwarte sokken met het Voorwaartslogo het Voorwaartstenue compleet.

Aanschaffen tenue: Alle nieuw aan te schaffen Kelme-wedstrijdtenues dienen gekocht te worden via de webshop. De webshop is te bereiken via de banner op de website of via kelme.nl/voorwaarts/

Individueel kunnen de leden zelf een tenue aanschaffen via de webshop, bij een collectieve aankoop voor alle leden van een team en/of meerdere teams is het raadzaam dit in overleg met Kelme te doen. Alle leden van v.v. Voorwaarts krijgen 15% korting op hun aankopen uit het hele assortiment van Kelme. Om van deze korting gebruik te maken, gebruik je de kortingscode '7676'. Omdat v.v. Voorwaarts over een speciaal gemaakt shirt beschikt is deze hier echter van uitgesloten.

Heb je hier vragen over? Neem contact op met Joost Masmeijer (Bestuurslid Algemene Zaken) via: joost.masmeijer@gmail.com

>> Bezoek hier de webshop van v.v. Voorwaarts

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!