Zaterdag 1 opnieuw onderuit in laatste deel van de wedstrijd.

Scheidsrechter

Steen, W.A.J. (Willy)

Accommodatie

Onbekend

De uitslag van 0-4 in het voordeel van tegenstander en koploper DOSC 1 doet vermoeden dat onze zaterdag 1 was weggespeeld.

Toch was Voorwaarts ruim een uur lang opgewassen tegen DOSC 1  en sterker nog tot de 70e minuut zelfs nog met de betere kansen (5-2 in 't voordeel van Voorwaarts).

v.v. Voorwaarts startte de wedstrijd tegen DOSC uitstekend en in de eerste helft werden uitstekende kansen via Robin de Rooij (2x), Edmond Landwehr (lat) en Niek in 't Veld jammerlijk gemist.   Vooral laatstgenoemde kreeg een opgelegde kans -na goed voorbereidend werk van spits Luuk Baas-  maar kon Niek in 't Veld de bal een meter voor de doellijn niet in het doel tikken,  maar schoot hij per abuis en onbedoeld weer in het veld. De trainers van DOSC lieten na afloop weten dat zij met de verdedigende aktie van Niek erg blij waren, want in die fase was de voorsprong ook volgens hun dikverdiend geweest.

In de tweede helft waren de kansen schaars en werd DOSC sterker, maar was het toch opnieuw Niek in 't Veld die als eerste dicht bij het scoren was, maar hij kon de trekker niet overhalen.

Na een goede counter bracht DOSC de stand op 0-1. v.v. Voorwaarts probeerde alles op alles te zetten, maar dat liep uit op en fiasco.  Fysiek zaten een aantal spelers er doorheen en konden zij niets extra's meer brengen. Sterker nog  het werd slechter en dat gaf DOSC nog meer ruimte en scoorden zij aan het einde van de wedstrijd binnen 5 minuten nog drie keer.  Dat bracht de eindstand ietwat geflatteerd op 0-4.

De eerstvolgende wedstrijd voor onze zaterdag 1 staat bij Desto 1 (uit) op het programma en is de aanvangstijd op 14.30 uur vastgesteld.