Mannen, 1, 3e klasse D

21 april 2018 14:00

M. (Mitchell) Stuurman

Onbekend

Sommige spelers van onze zaterdag waren duidelijk aan vakantie toe. Alhoewel een ieder echt zijn best deed om te strijden tegen Jonathan 1, leed v.v. Voorwaarts 1 een grote 4-9 nederlaag.

Aanvankelijk ging het nog even goed, ondanks dat Jonathan al snel vanuit een makkelijk weggeven corner geheel vrijstaand de 0-1 inkopte.  Uit één van de schaarste aanvallen van v.v. Voorwaarts scoorde aanvoerder Coen van Hout met een intikker en voor zijn doen heel fraai de 1-1.

Jonathan had het overwicht op het middenveld  en konden naar hartelust aanvallen en de spitsen in stelling brengen. Mede door eigen geklungel en door goede afstraffing van de gemaakte fouten  liep Jonathan voor rust gemakkelijk naar 1-4 uit.

De tweede helft ging v.v. Voorwaarts aanvallend veel beter voetballen en kreeg ook meer kansen.  Jonathan daarentegen ook en werd de strijd op het middenveld ook in de 2e helft duidelijk verloren.

Ruud van der Sar en de invallers Thom Kraaij en Rob Grondhuis hebben ook mooie kansen gemist.  Jonathan begon de tweede helft met scoren (1-5), Rob Grondhuis scoorde de 2-5,  Jonathan scoorde 2-6 en 2-7,  Ruud van der Sar 3-7, Jonathan 3-8 en 3-9 en het slotakkoord (4-9) was voor spits Rob Grondhuis.

Een wedstrijd met een einduitslag welke wij maar gauw moeten vergeten.

De komende twee weken lekker trainen en wacht op zaterdag 12 mei (14.30 uur) de uitwedstrijd tegen kampioen Benschop.