Scheidsrechter

J.W. (Jan) Reijnen

Accommodatie

Onbekend

Wat een spannende wedstrijd was het afgelopen zaterdag tussen nummer voorlaatst v.v. Voorwaarts 1 en nummer laatst FC Driebergen 1, welke gelukkig met 3-2 in het voordeel van onze zaterdag 1 werd beslist.

FC Driebergen kwam wat beter uit de startblokken zonder echt kansen te creëren, maar scoorde v.v. Voorwaarts wel na een snelle counter.
Spits Rob Grondhuis werd met een mooie pass alleen voor de FC Driebergen-keeper gezet en beheerst kon hij de 1-0 aantekenen.

De tweede helft weer hetzelfde spelbeeld met een iet wat beter FC Driebergen. Opnieuw scoorde v.v. Voorwaarts via Rian Bijl de 2-0 die uit een mooi genomen vrije trap de bal simpel kon intikken.
FC-Driebergen-trainer liet zijn team meer aanvallend spelen, want hij haalde een verdediger eraf voor een aanvaller.  Dat gaf v.v. Voorwaarts in de voorste lijn meer ruimte en kreeg via Thom Kraaij, Andreas Pallesen en Rob Grondhuis in totaal drie opgelegde kansen op de 3-0, maar alle drie faalden.
Toen brak een sterk kwartier van FC Driebergen aan en moest v.v. Voorwaarts terug in de verdediging.   Dit pakte niet goed uit, want binnen 5 minuten stond de 2-2 op het scorebord mede omdat de verdedigers van v.v. Voorwaarts even verkeerd stonden en/of onjuist handelden.
Vlak voor tijd kreeg FC Driebergen zelfs een beste kans op de 2-3, maar redde onze keeper Rik van den Boogaart zeer fraai.
Ver in blessuretijd tekende Thom Kraaij na een solo in de 94e minuut zeer mooi de 3-2 aan.
De goedleidende scheidsrechter J. Reijnen floot 30 seconden na de 3-2 gelijk voor het einde en was v.v. Voorwaarts drie punten rijker en FC Driebergen een illusie armer.

Mede degradatiekanditaat SVM verloor ook en staat nu op de voorlaatste plaats met drie punten achter op v.v. Voorwaarts. FC Driebergen staat op drie punten van SVM en zes punten op v.v. Voorwaarts.  Eindigen op de 14e en laatste plaats betekent rechtstreekse degradatie, de nummer 13 en de nummer 12 spelen de nacompetitie.

v.v. Voorwaarts 1 gaat komende week de uitwedstrijd tegen HSSC'61 1 (Hei en Boercoop) spelen en is de aanvang om 14.30 uur.