Mannen, 1, 3e klasse D

31 maart 2018 14:00

L.C.S. (Leroy) de Groot

Onbekend

Helaas is onze zaterdag 1 tegen een terechte 1-4 nederlaag aangelopen, omdat vele Voorwaarts-spelers niet erg scherp waren en de wil om te winnen ontbrak.
Door persoonlijke fouten kon Desto 1, dat zeer effectief was, de cadeautjes uitpakken en stond het met 0-2 bij rust voor.  Hierbij moet wel vermeld worden dat onze spitsen Rob Grondhuis en Lukas Mos allebei één goede kans hebben gehad om te scoren en de achterstand konden verkleinen.

De tweede helft startte onze zaterdag 1 wel beter dan in de 1e helft, maar liep het door opnieuw een persoonlijke fout onnodig tegen de 0-3 achterstand aan.
Na enige goede pogingen werd na een goede aanval via Rob Grondhuis onze middenvelder Andreas Pallesen in stelling gebracht en tekende hij in 60e minuut de 1-3 aan.  Een afgekeurd (buitenspel-) doelpunt via invaller Arthur van Dinther had de spanning kunnen terugbrengen, maar zover kwam het niet.  Ruim een kwartier voor tijd rondde Desto 1 een mooie aanval keurig af (1-4), ging de wedstrijd op slot en was de eindstand bereikt.

A.s. zaterdag (14.00 uur) speelt onze zaterdag 1 als voorlaatste een thuiswedstrijd tegen nummer laatst FC Driebergen 1.
Dit gaat een spannende wedstrijd worden, welke hopelijk in het voordeel van v.v. Voorwaarts beslist gaat worden.