Mannen, 1, 3e klasse D

24 maart 2018 14:30

G.C. (Gerben) Dorrestijn

Onbekend

Een gehavend v.v. Voorwaarts begon de wedstrijd tegen Focus'07 met veel inzet goed en hield ook een uur lang prima stand.
Helaas was na een uur spelen de batterij bij sommige Voorwaarts-spelers helemaal leeg, kon Focus'07 in het laatste half uur bij een 2-1 stand nog vier keer scoren en de eindstand op 6-1 brengen.

v.v. Voorwaarts kwam ook goed uit de startblokken en miste linkerspits Thom Kraaij in het eerste kwartier een mooie kans op de 0-1.
Na twintig minuten ging Focus'07 beter spelen en kwam ook -ietwat gelukkig- op een 1-0 voorsprong. Een vrije bal van aanvoerder Coen van Hout ging kort daarop net naast het Focus-doel. Echter in de 40e minuut belandde zijn tweede vrije bal op de paal en in rebound schoot rechterverdediger Rian Bijl onberispelijk de 1-1 binnen.
Erg jammer was het dat het goedspelende Focus'07 in dezelfde minuut opnieuw op voorsprong (2-1) kwam.

Ongeveer 10 minuten na rust kreeg opnieuw Thom Kraaij een mooie kans op de 2-2, maar werd zijn schot door de Focus-keeper zeer fraai gekeerd.
Met nog 30 minuten te spelen was het over en uit met het moe gestreden v.v. Voorwaarts en liet Focus'07 onze spelers alle hoeken van het veld zien. De uitslag was misschien ietwat geflatteerd, maar zeker wel voor deze goedspelende ploeg dikverdiend.

Komende zaterdag gaat onze zaterdag 1 in de thuiswedstrijd tegen Desto 1 (aanvang: 14.00 uur) opnieuw de strijd aan.