Mannen, 1, 3e klasse D

17 maart 2018 14:00

B. (Bert) Stuurop

Onbekend

Door de gehele wedstrijd met veel inzet en strijd te spelen heeft onze zaterdag 1 een 1-1 gelijkspel behaald thuis tegen Maarssen 1.

Binnen dertig seconden stond v.v. Voorwaarts wel met 0-1 achter, toen een Maarssen-mddenvelder met een mooie aktie 4 Voorwaarts-spe;ers te kijk zette en bal onhoudbaar tegen het doelnet schoot.  Zaterdag 1 pakte de wedstrijd daarna weer gelijk goed en bracht drie minuten later de stand weer op gelijke hoogte.
Via een mooie aktie over rechts kon Rob Grondhuis de bal gedragen door de strakke tegenwind en de Maarssen-keeper op de onderkant van de lat deponeren. De bal sprong terug het veld in en gelukkig was daar Andreas Pallesen die van dichtbij met een intkker de 1-1 liet aantekenen.
Ondanks dat Maarssen met wind mee de betere ploeg leek te zijn, waren er geen echte kansen waarneembaar.

v.v.  Voorwaarts begon de tweede helft met de gedachte dat zij met wind mee wel wat zou kunnen afdwingen, maar was de grootste kans van de wedstrijd voor Maarssen.
Na één mooie aanval werden de spitsen van Maarssen tot drie toe in stelling gebracht om te scoren, alleen vonden zij evenzo veel keren keeper Rik van den Boogaart op hun weg.  Toen bij v.v. Voorwaarts de spitsen Luuk Baas en Rob Grondhuis geblesseerd uitvielen, werd het gelijkspel gekoesterd en krachtig verdedigd.
Ook Maarssen had duidelijk last van het goede verdedigen van onze zaterdag 1, maar speelde ook de zware tegenwind hun zeker ook parten.
Door voor en met elkaar hard te werken heeft onze zaterdag 1 één punt kunnen behouden.

Hopelijk kan deze strijd en vechtlust ook komende zaterdag uit tegen Focus'07 (aanvang: 14.30 uur) op de mat worden gelegd.