Thom Kraaij (kopbal)

Mannen, 1, 3e klasse D

17 februari 2018 14:00

Onbekend

Een goede helft van onze zaterdag 1 was -mede door persoonlijke fouten- te weinig en ging tegenstander SVM simpel met de winst (2-4) weg.
Het door schorsing en blessures geplaagde Voorwaarts begon sterk en kreeg een drietal goede kansen via de goedspelende linkshalf Thom Kraaij. Helaas allemaal gemist en daarbij werd via spits Dirk Boersma ook een opgelegde kans verprutst.
Daarentegen strafte SVM slap verdedigen genadeloos af en kwam sterk tegen de verhouding in op 0-1.
Na een goede aanval via Thom Kraaij scoorde rechterspits Rob Grondhuis de meer dan verdiende gelijkmaker (1-1).
Voorwaarts bleef op zoek gaan naar de voorsprong, maar vergat de verdedigende stelling bij balbezit van SVM. Opnieuw strafte SVM met een snelle counter deze fout genadeloos af en was de 1-2 ruststand een feit.
In de tweede helft was Voorwaarts niet meer dominant en kwam SVM opnieuw via een snelle counter en door een persoonlijke fout gemakkelijk op 1-3.
In het alles of niets offensief scoorde Thom Kraaij de 2-3, maar toen even later een SVM-vrije bal door keeper Rik van den Boogaart verkeerd werd beoordeeld stond de 2-4 eindstand op het scorebord.
Onze zaterdag 1 zit duidelijk in zwaar weer en bengelt op de laatste plaats in de 3e klasse.

Komende zaterdag 24/2 speelt Voorwaarts 1 thuis (14.00 uur) tegen Kockengen 1.