Th. (Theo) Blommesteijn

Accommodatie

Onbekend

De uitwedstrijd tegen Everstein 1 is door Voorwaarts 1 met 4-0 verloren.

Over de gehele wedstrijd een dikverdiende overwinning, want onze zaterdag 1 kon alleen aan het begin van zowel de eerste als tweede helft goed partij bieden.   Daarna was Everstein 1 met een uitstekende en snelle rechtsbuiten heer en meester.

Zoals gezegd begon de wedstrijd voor Voorwaarts 1 goed en kregen Dirk Boersma en Thom Kraaij allebei een goede kans, maar troffen zij geen doel.
Na ongeveer 15 minuten was het goede Voorwaarts-spel over en werd een goed aanval van Everstein over rechts keurig afgerond (1-0).   Toen keeper Rik van den Boogaart de bal ongelukkig uit zijn handen liet vallen en voor de voeten van de spits van Everstein kwam, stond prompt zelfs de 2-0 op het scorebord. Vlak voor rust schoot Dirk Boersma -na een mooie aanval via Luuk Baas- met een mooi schot op de lat.

Na de rust begon Voorwaarts 1 weer goed en dat mondde uit in kleine kansjes. Een kopbal van spits Arthur van Dinther alleen voor de keeper ging helaas over het doel.

Daarna nam Everstein het roer weer over en moet onze zaterdag 1 blij zijn dat de eindstand van 4-0 niet hoger is uitgevallen.

Onze zaterdag 1 bezet nu de laatste plaats in de 3e klasse en gaan er nog 13 spannende wedstrijden tegemoet om degradatie af te wenden.  Omdat te bereiken hebben wij daar alle (fitte) selectiespelers keihard bij nodig.

Komende zaterdag (10/2) speelt Voorwaarts 1 een uitwedstrijd tegen een belangrijke concurrent v.w.b. degradatie OSM'75 1 (aanvang: 15.15 uur).