Mannen, 1, 3e klasse D

27 januari 2018 14:00

Klein Lenderink, S.

Onbekend

Afgelopen zaterdag heeft Voorwaarts 1 een 1-2 verdiende nederlaag geleden in de thuiswedstrijd tegen HSSC'61 1.
Dat geschiedde onder voltreffelijke leiding van mw. Klein Lenderink.

De gehele wedstrijd waren de bezoekers de betere ploeg, maar wist onze zaterdag 1 met goed verdedigingswerk en een dosis geluk de schade beperkt te houden.
Binnen twintig minuten had het qua opgelegde kansen 0-4 moeten zijn.  Nadat HSCC'61 ook haar zevende kans had gemist -mede door goed keeperswerk van invaller-keeper Tom Lamers - kreeg toch ook Voorwaarts een paar goede kansen via Ed Landwehr, Arthur van Dinther en Rob Grondhuis. Ook deze kansen werden gemist en kon de ruststand van 0-0 worden aangetekend.
In de tweede helft waren er wat minder kansen, maar wist HSSC'61 wel op 0-2 met twee goed uitegespeelde aanvallen.

Tien minuten voor tijd maakte Arthur van Dinther de 1-2, maar dat was niet genoeg en was de eindstand van 1-2 verdiend te noemen.

A.s. zaterdag (14.30 uur) wacht de uitwedstrijd tegen Everstein 1.