Voorwaarts 1

0 - 3

Hercules 1

Competitie

Mannen Zaterdag nacompetitie 2e ronde, 3e klasse/4e klasse 4) Wedstrijd E 3D/4G+H

Datum

9 juni 2018 14:30

Scheidsrechter

A. (Andre) Willems

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag heeft onze zaterdag 1 in de nacompetitie verdiend met 0-3 verloren van Hercules 1 en daarmee helaas is gedegradeerd.

In de eerste twintig minuten speelde Voorwaarts 1 nog prima mee. Zelfs kreeg onze zaterdag 1 de beste kans van de wedstrijd toen Luuk Baas in de 9e minuut een perfecte voorzet afleverde op onze topscorer Rob Grondhuis. Rob kopte bij de tweede paal de bal tegendraads in, maar werd op wonderbaarlijke wijze door de Hercules-keeper fantastisch gered.
Tweede deel van de eerste helft was voor Hercules en kregen zij ook kansen op de 0-1. Jammer was het dat de goedleidende scheidsrechter A. Willems een handsbal op rand van Voorwaarts-strafschopgebied over het hoofd zag of onbestraft liet. Hierdoor werd een Hercules-speler in scoringspositie gebracht en viel vijf minuten voor rust met een chot via 2x binnenkant van de paal in het Voorwaarts-doel de stand op 0-1 gebracht.
Na rust ging v.v. Voorwaarts 1 op 1 spelen op zoek naar de gelijkmaker en met de wetenschap dat Hercules meer tot counteren kon overgaan.
Met uitzondering van een paar halve schietkansen kon onze zaterdag 1 geen enkel gevaar stichten en leek de nederlaag aanstaande.
De 0-2 en de 0-3 vlak voor tijd was het bewijs maar ook de terechte uitslag van deze sportieve wedstrijd. Helaas betekent dat wel dat onze zaterdag 1 is gedegradeerd en weer in de 4e klasse gaat voetballen.

De gehele spelersgroep (incl. technische staf) danken de Voorwaarts-supporters voor hun steun en support dit seizoen en zeker ook tijdens de laatste wedstrijden van de nacompetitite. Natuurlijk een woord van dank aan de spelers van zondag 3 en zaterdag 4, 5 en 7 die zaterdag 1 bij gebrek aan voldoende spelers regelmatig heeft ondersteund.

Met ingang van het nieuwe seizoen speelt onze zaterdag 1 weer in de 4e klasse. Gelukkig blijft de spelersgroep grotendeels in takt en hoopt zaterdag 1 daarmee in de 4e klasse weer hoog te eindigen.
De eerste training van onze zaterdag 1 in seizoen 2018/2019 start op maandagavond 6 augustus 2018.