Zaterdag 1 pas in 2e helft ruim langs Musketiers 1.

Mannen Zaterdag standaard (A-cat), 4e klasse H

23 maart 2019 14:00

F. (Frits) de Groot

Onbekend

Afgelopen zaterdag 23 maart sloot onze zaterdag 1 de thuiswedstrijd tegen Musketiers 1 met ruime cijfers (8-0) af.

In de eerste helft zag het er nog niet naar uit, want de rust werd met een 0-0 stand bereikt.  Dat kwam mede doordat zaterdag 1 in een te laag tempo speelde, maar bovenal 5 opgelegde kansen via middenvelder Marten van der Zee en spits Menno Bijlsma misten.
Ook de Musketiers-doelman redde af en toe fraai.

In de tweede helft kwam er meer tempo in het spel van zaterdag 1. Toen met name aanvoerder Coen van Hout de 1-0 aantekende, onder toeziend oog van zijn ouders en vriendin Lea, was de ban gelijk gebroken.
Musketiers kreeg in de 2e helft slechts 1 kans, maar de inzet van de Musketiers-spits werd uitstekend gekeerd door doelman Rik van der Boogaard.
Kort daarop forceerde onze topscorer en invaller Rob Grondhuis de beslissing in de wedstrijd door de 2-0 en 3-0 aan te tekenen. Even later scoorde ook linkerspits Luuk Baas de 4-0 na maandenlang afwezigheid.
Invaller Ruud van der Sar benutte een strafschop (5-0) op weergaloze wijze, welke hem terecht was toegekend door de goedleidende scheidsrechter F. de Groot. .
De goedspelende Ruud van der Sar bracht de tussenstand op 6-0 en maakte Rob Grondhuis zijn hattrick door de 7-0 op het mooie scorebord te laten afdrukken.
Het slotakkoord was voor spits Lucas Brouwers die de uiteindelijke uitslag van 8-0 liet aantekenen, waarbij genoemd moet worden dat helaas het negende doelpunt (kopbal van Lucas Brouwers) werd afgekeurd.
Met deze mooie uitslag liet zaterdag 1 zien een goede 2e helft te hebben gespeeld en ook dat deze wedstrijd prima werd afgesloten.

Komende zaterdag 30 maart wordt de 2e helft van de gestaakte uitwedstrijd Kesteren 1 - Voorwaarts 1 gespeeld, de aanvang is om 14.30 uur.