Wedstrijd zaterdag 1 gestaakt na hevige regenval.

9 maart 2019 14:30

G.H. (George) Meier

Onbekend

Tijdens de zeer slechte weersomstandigheden traden twee teams (Kesteren 1 - Voorwaarts 1) op zaterdagmiddag 9 maart jl. op het grasveld in Kesteren met veel goede moed aan.
De wedstrijd duurde slechts 49 minuten en werd door scheidsrechter Meier na hevige regenval en bij een 0-0 stand terecht definitief gestaakt.

Toch kon in de eerste helft nog wel gevoetbald worden al speelde de hevige wind hierbij ook een belangrijke rol.
v.v. Kesteren begon de wedstrijd met wind mee erg goed en kreeg ook twee goede kansen. De eerste keer haalde middenvelder Jeroen Stadler de bal van de lijn en de andere keer redde doelman Rik van den Boogaart na een hard afstandsschot zeer bekwaam.
In de 13e minuut een goede aanval over rechts bracht de voorzet van voorstopper Niels Schoenaker onze aanvoerder Coen van Hout in stelling. Helaas werd zijn kopbal door de Kesteren-doelman uitstekend gepareerd. Na 30 minuten gaf rechtsbuiten Rob Grondhuis een puike voorzet op linksbuiten Robin de Rooij, maar zijn inzet werd opnieuw uitstekend door de Kesteren-doelman tot hoekschop verwerkt. Spits Menno Bijlsma kon vlak voor rust en alleen voor de Kesteren-doelman een mooie voorzet van linkermiddenvelder Mark Buursma niet verzilveren. Al met al was de 0-0 ruststand te billijken.

Alleen tijdens de rust werd het Kesteren-veld getrakteerd op hevige regenval. Direct na deze bui ging de 2e helft weer van start, maar maakte scheidsrechter Meier er na 4 minuten er gelijk weer een einde aan. Hij staakte na goed overleg met beide aanvoerders de wedstrijd definitief omdat de bal niet meer rolde en voetbal eigenlijk niet mogelijk was.
Het restant van deze wedstrijd (41 minuten) wordt ingehaald op zaterdag 30 maart (aanvang: 14.30 uur).

A.s. zaterdag 16 maart speelt onze zaterdag 1 thuis tegen Uchta 1 (aanvang: 14.00 uur).