Terecht gelijkspel zaterdag 1 tegen SVF 1 (1-1).

Mannen Zaterdag standaard (A-cat), 4e klasse H

23 februari 2019 14:00

K.R. (Kenneth) Debipersad

Onbekend

Onze zaterdag 1 heeft onder de goedleidende scheidsrechter Kenneth Debipersad afgelopen zaterdag 23 februari met 1-1 gelijk gespeeld tegen SVF 1 uit Cothen.
Het was geen spectaculaire wedstrijd, maar is er door beide ploegen binnen hun mogelijkheden wel gestreden.

SVF was de betere ploeg in de eerste helft van weinig doelkansen en zij kwamen in de 28e minuut dan ook terecht op een 0-1 voorsprong, nadat een SVF-speler met een solo en een lage schuiver heel mooi afronden.

De tweede helft was voor v.v. Voorwaarts en zorgde invaller-spits Lucas Brouwers na goed doorzetten en met zeer beheerst laag schot in de 57e minuut voor de verdiende 1-1.
Daarna volgde er nog enkele goede kansen voor v.v. Voorwaarts om de volle winst nog te pakken, maar het werden geen doelpunten en dat zou in vergelijk met de 1e helft ook teveel van het goede zijn geweest.
Ondanks dat vooraf v.v. Voorwaarts als de verwachte winnaar werd betiteld, konden beide ploegen na afloop zich prima verenigen met de puntendeling.

Komende zaterdag 2 maart speelt onze zaterdag 1 de uitwedstrijd tegen de nummer 4  FC Lienden (aanvang: 14.30 uur).