Mannen Zaterdag standaard (A-cat), 4e klasse H

27 oktober 2018 14:30

G.H. (George) Meier

Onbekend

Afgelopen zaterdag (27/10) won onze zaterdag 1 met ruime cijfers (0-10) de uitwedstrijd van nummer laatst UCHTA en bezet hierdoor voorlopig en zeer verdienstelijk de tweede plaats op de ranglijst.

In deze uiterst sportieve wedstrijd had onze zaterdag 1 met name in de eerste helft het erg lastig met het stug en goed verdedigen van UCHTA.
Er moest een aantal persoonlijke fouten van UCHTA aan te pas komen om Voorwaarts op voorsprong te brengen.

De ruststand was slechts 0-3 door doelpunten van Jeroen Stadler, Rian Bijl en Luuk Baas.
Bij het laatste doelpunt voor rust schoot Luuk Baas met een geweldig mooi en hard afstandsschot vanaf 18 meter via de onderkant van de lat in het doel. Dit gebeurde na een mooie aanval via Lucas Brouwers en Jeroen Stadler en was dit doelpunt met recht het mooiste doelpunt van de wedstrijd.

In de tweede helft werd het moegestreden UCHTA wat meer uit elkaar gespeeld en vielen door zorg van het beter spelende Voorwaarts met name in het laatste deel van de wedstrijd de meeste doelpunten.
Via Rob Grondhuis (3x), Coen van Hout (2x), Luuk Baas en Jeroen Stadler werd de uiteindelijke eindstand van deze matige voetbalwedstrijd op 0-10 gebracht.

Komende zaterdag (3/11) speelt onze zaterdag 1 de uitwedstrijd tegen middenmoter SVF 1 uit Cothen en is de aanvang om 14.30 uur.