Voorwaarts wint overtuigend 1e wedstrijd.

Mannen Zaterdag standaard (A-cat), 4e klasse H

22 september 2018 14:30

C.G. (Corné) Achterberg

Onbekend

Onze zaterdag 1 heeft overtuigend de eerste wedstrijd van de competitie met 1-3 van Echteld gewonnen.

In de eerste helft startte Voorwaarts heel goed, kreeg het al enkele kansen via Rob Grondhuis, maar bleef het 0-0.
Linksbuiten Robin de Rooij zette de stand op 0-1. Zijn ietwat afgezwaaide voorzet van links draaide de rechterbovenhoek in.

Daarna kreeg Echteld tot aan de rust het betere van het spel en dat resulteerde ook in een verdiende 1-1 stand.

Tweede helft was echt helemaal voor onze zaterdag 1, al moest er even gewacht worden op 1-2.  Deze kwam er wel via middenvelder Giel Linthorst die met een prachtige volley de bal keihard tegen de touwen joeg.

Spits Menno Bijlsma schoot via de onderkant van de lat de uiteindelijke eindstand van 1-3 binnen.