Troosteloos gelijkspel van zaterdag 1 tegen Kesteren 1.

Mannen Zaterdag standaard (A-cat), 4e klasse H

30 maart 2019 14:30

G.H. (George) Meier

Onbekend

Op zaterdag 9 maart jl. werd de wedstrijd Kesteren 1-Voorwaarts 1 vanwege hevige regenval na 49 minuten gestaakt.

Afgelopen zaterdag 30 maart werd de gehele 2e helft in Kesteren alsnog gespeeld, maar werd een troosteloze wedstrijd welke terecht in 0-0 eindigde.

45 minuten lang zou zaterdag 1 met aanvallende bedoelingen de wedstrijd winnend willen afsluiten, maar meer dan een paar hoge ballen in de zestien meter brengen was het enige dat te bewonderen was. Kesteren kreeg één uitstekende mogelijkheid met een vrije bal op de rand van het strafschopgebied. De zeer goed ingeschoten bal door de laatste man van Kesteren 1 werd evenzo uitstekend gepareerd door onze doelman Rik van den Boogaart.
De beste kans voor Voorwaarts was nog voor één van de weinig goedspelende spelers, verdediger Rian Bijl, maar hij miste helaas alleen voor de Kesteren-doelman volledig.

Komende zaterdag 6 april speelt onze zaterdag 1 de uitwedstrijd tegen koploper Vriendenschaar en is de aanvang om 15.00 uur.