Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 37

3573PT
UTRECHT
tel. 030-2716858

Zaterdag 11 september was 3e klasser Altius met haar volledige en grote selectie op bezoek bij v.v. Voorwaarts.

In het eerste kwartier kwam Altius veel beter uit de startblokken en beloonde dat met een 0-1 voorsprong na een mooi afstandsschot. Het had zelfs kort daarna de 0-2 op de schoen na een mooie aktie over links, maar werd de bal vlak voor de doellijn er niet ingetikt.
Daarna kwam onze zaterdag 1 beter in de wedstrijd en daalde het spelbeeld van onze tegenstander uit Hilversum voor de rest van de wedstrijd naar een bedenkelijk laag niveau.
Mooie uitgespeelde kansen werden via Dennis Aarnink (2x), Marten van der Zee (2x) en Luuk Baas (2x) allemaal gemist, want als dat niet zo was geweest had het grote verschil tussen beide teams al voor rust op het scorebord tot uitdrukking gekomen.
Voorwaarts 1 kwam op 1-1 door Marten van der Zee na goed doorzetten van Job Meijdam.  Vlak voor rust zette Luuk Baas met zijn mooie strakke schot binnen de 16 meter onze zaterdag 1 op een terechte 2-1 na mooie aktie over rechts.

De tweede helft was volledig voor Voorwaarts 1, al deelde Altius af en toe een speldeprik uit met een goed afstandsschot.
Het was opnieuw Luuk Baas die de terechte voorsprong vergrootte naar 3-1, nadat hij alleen voor de Altius-doelman verscheen en de bal onhoudbaar inschoot.
Invaller Dirk Boersma (na ruim 2 jaar niet voetballen) maakte zijn eerste minuten bij zaterdag 1 en zorgde met zijn harde afstandsschot in de linkerbenedenhoek voor de 4-1.
Dennis Aarnink -die zijn eerdere schot in de 2e helft van de lijn zag gehaald- bepaalde alleen voor de doelman met een intikker de verdiende eindstand op 5-1.

Ondanks de behaaldde 6 punten door de winst op VVIJ en Altius gaat Voorwaarts 1 niet door in de beker, maar is dat DEV Doorn met 7 punten geworden.

Zaterdag 25 september start onze zaterdag 1 de competitie met de uitwedstrijd tegen Vriendenschaar 1 (aanvang: 15.00 uur).