Oud Wulfseweg 2
3992LT
HOUTEN
tel. 030-6372179

Helaas heeft onze zaterdag 1 een onnodige nederlaag met 3-1 geleden tegen het vooraf sterker geachte Houten 1.

Ook al was de opening voor Houten 1 kwam v.v. Voorwaarts na een mooie aanval via Dennis Aarnink de bal voor de voeten van spits Yannick Luca die in de korte hoek de bal tegen net schoot (0-1).
Zeer te betreuren valt dat door gemakszucht en door niet in te grijpen een voorzet van achteruit niet goed door de Voorwaarts-verdediging werd verwerkt en vrij simpel de 1-1 werd binnen gelopen.
Het tweede doelpunten van Houten viel ook knullig, want na een vermeende overtreding op verdediger Emiel van Duuren werd deze niet omgezet in een vrije trap voor Voorwaarts, maar in een hoekschop.  Deze hoekschop werd snel en slim genomen, stonden een paar Voorwaarts-spelers niet op te letten en met een goed schot viel de 2-1 voor rust.

In de tweede helft ging Voorwaarts voor de gelijkmaker en is het daar ook erg dichtbij geweest. Zo werd voor een vermeende overtreding op Roel Jacobs geen penalty gegeven, maar een vrije trap tegen en tweemaal een doelpunt van Yannick Luca afgekeurd.   In bijzonder bleek het eerste doelpunt volgens de videoanalist van Houten en enkele Houten-supporters (die op lijn met de grensrechter stonden) absoluut geen buitenspel te zijn.
Ongeveer 10 minuten voor tijd kreeg invaller Tim Brons nog een opgelegde kans, maar schoot hij 5 meter voor de doelman tegen de lat.
Paar minuten tijd viel met een afstandsschot van Houten de beslissing (3-1) en werd dat ook de eindstand.

Een punt had v.v. Voorwaarts zeker verdiend en heeft daar voor gestreden, maar liet het Houten gemakkelijk driemaal scoren, vergeet het zelf te doen en had het pech bij een aantal beslissingen van de scheidsrechter.

Komende zaterdag 16 oktober staat de thuiswedstrijd tegen Desto 1 op de agenda en is de aanvang om 14.00 uur.