Arienslaan 2
3573PT
UTRECHT
tel. 030-2716858

Zaterdag 20 november was geen beste dag voor Voorwaarts 1, want zij verloren de wedstrijd terecht met maar liefst 3-7 van Everstein 1.

Het leed voor Voorwaarts 1 geschiedde al in de eerste helft, maar liefst vier kansen van Everstein 1 werden allemaal in een doelpunt omgezet (rust 0-4).

In de 2e helft een meer gelijkopgaande strijd, waarbij vooral de wisselspelers van Voorwaarts 1 zich lieten zien.
Beide ploegen scoorde 3x om de eindstand van 3-7 op het scorebord te krijgen.

De doelpuntmakers van Voorwaarts 1 waren Dennis Aarnink, Tim Brons en Ed Landwehr.

Corona:
De wedstrijd van 27 november tegen Odysseus 1 werd afgelast vanwege coronagevallen binnen onze zaterdag 1.
Of deze spelers a.s. zaterdag 4 december uit tegen Hercules (15.00 uur) wel van de partij kunnen zijn is afwachten en moet ook worden bezien of überhaupt met de coronaregels zonder trainen de competitie zaterdag 4 december a.s. kan worden voortgezet.