Lekdijk 49 a
4121KH
EVERDINGEN
tel. 0347-351555

Toch bleef Voorwaarts in de eerste helft met straffe tegenwind en op een zeer hobbelig veld fier overeind. Een paar kansen voor de thuisclub en één goede aanval over links via Luuk Baas leverde voor rust het enige doelgevaar voor beide doelen op.
De ruststand was -na onoplettendheid van verdediger Martin Renkema- evenwel 1-0 voor de thuisclub, die vanuit een hoekschop de bal bij de eerste paal direct in het doel zag verdwijnen.
Tot overmaat van ramp ontving middenvelder Edmond Landwehr in de 40e minutt een rode kaart van de goed fluitende Th. Blommesteijn na een charge op de helft van de tegenstander zonder de bal te spelen, maar wel een speler van de thuisclub.

Direct na rust kwam v.v. Voorwaarts met Rik van der Hem in de ploeg voor de geblesseerde en ongelukkig spelende Martin Renkema direct goed uit de startblokken.  Een mooie en snelle counter via de goedspelende spits Yannick Luca belandde de bal twee meter voor de doellijn bij de evenzo prima spelende linksbuiten Luuk Baas, die onberispelijk de 1-1 binnen schoot.
Helaas maar waar kon v.v. Voorwaarts met 10 man niet lang stand houden, want 5 minuten later stond de stand alweer op 2-1.   Wederom na een mooie aanval speelde Luuk Baas zich helemaal vrij tot in het strafschofgebied, waren verdedigers en doelman al verslagen, alleen schoot Luuk de bal niet tegen het net maar ver over het Everstein-doel.  Zuur was het ook dat uit de counter Everstein aansluitend hierop op een 3-1 voorsprong kwam en 10 minuten later zelfs de 4-1 gemakkelijk liet aantekenen.  In de slotfase kreeg Everstein nog een paar goede mogelijkheden tegen het moegestreden v.v. Voorwaarts, maar bleef de eindstand op 4-1 staan.

Komende zaterdag 30 april speelt Voorwaarts 1 om 14.00 uur thuis tegen het zeer sterke Houten 1, dat momenteel op de 2e plaats staat.