Arienslaan 2
3573PT
UTRECHT
tel. 030-2716858

De spelers van zaterdag 1 onder leiding van de trainers Ron Daselaar en Rinco Bos pakte zaterdag 2 oktober een belangrijke en verdiende 3-0 overwinning op OSM'75 1.

In de eerste minuut van de eerste helft kopte middenvelder Niek Brinkhof (zie foto) de bal op de paal.
Daarna een goede OSM-aanval, waarbij doelman Rik van den Boogaart ternauwernood redding kon brengen. in de 14e minuut een mooie aanval van achteruit, waarbij uiteindelijk rechtsback Marnix Teensma met een mooie pass onze rechtsbuiten Dennis Aarnink goed wegstuurde en laatstgenoemde na een lange rush de 1-0 onhoudbaar inschoot. Tot aan de rust kreeg OSM'75 het betere van het spel in deze matige partij voetbal, maar beloonde zichzelf niet. Dat deed Voorwaarts ook niet vlak voor rust toen Niek Brinkhof de bal uitstekend teruglegde rond de penaltystip en middenvelder Jeroen Stadler zijn schot door de OSM-doelman zag gestopt (rust 1-0).

Zaterdag 1 startte de 2e helft prima door binnen drie minuten ook twee keer te scoren uit hoekschoppen. In de 47e minuut kopte Niek Brinkhof de 2-0 zeer fraai in na een hoekschop van Dennis Aarnink. Dennis nam drie minuten aan de andere kant ook een hoekschop, waarbij de OSM-doelman de bal voor de voeten van linksbuiten Luuk Baas tikte en Luuk onberispelijk de 3-0 binnen schoot. in de 61e minuut stopte de sterk spelende doelman Rik van den Boogaart de aan OSM'75 zeer gemakkelijk gegeven penalty vanwege hands op voortreffelijke wijze. Kort daarna ging Dennis Aarnink alleen op de OSM-doelman af, maar zijn schot net buiten de zestien meter ging rakelings naast.
Na het verlossende eindsignaal waren de verdiende drie wedstrijdpunten en 3-0 eindstand een feit.

Komende zaterdag 9 oktober staat de uitwedstrijd van zaterdag 1 tegen Houten 1 (aanvang: 14.00 uur) op het programma.