Pinksterbloem 91
4102KD
CULEMBORG
tel. 0345-515803

Afgelopen zaterdag 25 september heeft onze zaterdag 1 een gelijkspel (1-1) uit het vuur gesleept.

De eerste helft ging gelijk op in deze matige partij voetbal van beide partijen.
Het was wel gastheer Vriendenschaar dat na 10 minuten de leiding nam na een mooie aanval over rechts en wat met een onhoudbaar schot werd afgerond (1-0).
Gelukkig kon de goedspelende Yannick Luca de doorgelopen en vrijstaande middenvelder Jeroen Stadler goed inspelen en laatstgenoemde knalde vanaf 20 meter de bal onhoudbaar langs de aan de grond genagelde doelman (1-1).   Job Meijdam werd in de eerste helft geheel alleen voor de doelman gezet door de grieperige Dennis Aarnink, maar helaas schoot Job Meijdam de bal tegen de doelman aan en werd de 1-1 ruststand bereikt.

De tweede helft was voor de thuisclub Vriendenschaar dat een overwicht had, maar haar kansen niet in een doelpunt kon omzetten. Dat was mede te danken door het goed spelende centrale duo Niels Schoenaker en Emiel van Duuren en een paar puike reddingen van onze doelman Rik van den Boogaart. Aan de andere kant kreeg Voorwaarts 1 slechts 1 grote kans vlak voor tijd voor Edmond Landwehr, maar zijn inzet ging net over de lat.

Door allemaal keihard te werken was het voetbal niet top, maar werd wel een punt uit Culemborg mee naar huis genomen.

Zaterdag 2 oktober, aanvang: 14.00 uur staat de wedstrijd Voorwaarts 1 - OSM'75 op het programma.