Fazantenkamp 619
3607DK
MAARSSEN
tel. 0346-562911

Zaterdag 4 juni jl. werd de laatste wedstrijd van de reguliere competitie voor Voorwaarts 1 in de 3e klasse West 1 met een 0-2 overwinning op degradant OSM'75 1 afgesloten.

Komende zaterdag 11 juni start voor Voorwaarts 1 de nacompetitie met de wedstrijd uit tegen 's-Graveland 1 (de nummer 2 van de 4e klasse F) en is de aanvang om 17.00 uur (wijzigingen voorbehouden).

De eerste helft begon Voorwaarts 1 goed en kreeg spits Luuk Baas al naar een minuten een opgelegde kans, maar schoot de bal snoeihard naast.
Hierop volgde veel balbezit voor Voorwaarts met enkele afstandsschoten van Dennis Aarnink, Niek Brinkhof en Luuk Baas tot gevolg, maar wist de OSM-doelman telkemale prima redding te verrichten.   De laatste 10 minuten voor rust waren zeker OSM'75, kregen zij een drietal uitstekende mogelijkheden en één daarvan werd met een uitstekende Oscar Moens-snoekduik door onze doelman Rik van den Boogaart gepareerd.

Na de rust startte Voorwaarts 1 erg matig en was OSM' 75 1 enige tijd duidelijk de bovenliggende partij.   Gelukkig wist OSM'75 haar kansen niet te benutten en na een minuut of twintig ging Voorwaarts 1 weer beter spelen.  Na een mooie aanval over links bezorgde spits Luuk Baas panklaar bij linksbuiten Yannick Luca, die net buiten de zestien meter de bal hard tegen de touwen schoot (0-1).
In deze fase ging de wedstrijd gelijk op en had ook de 1-1 kunnen vallen, maar het werd anders door een uitstekende aanval over rechts via invaller Roel Jacobs en zijn perfecte voorzet werd bij de 2e paal simpel en goed ingetikt door opnieuw Yannick Luca (0-2 - eindstand).

Deze reguliere competitie werd door Voorwaarts 1 (kampende met Coronabesmettingen en blessures vanaf januari dit jaar) teleurstellend met een 13e plaats afgesloten  en is de hoop gevestigd op behoud in de 3e klasse door alle wedstrijden in de nacompetitie (11, 14 en 18 juni) winnend af te sluiten.