4126RD
HEI- EN BOEICOP
tel. 0345-641741

Op zaterdag 6 november stond de uitwedstrijd tegen nummer 6 en goede gastheer HSSC'61 1  uit Boei- en Heicop op het programma.
Voorwaarts 1 verloor deze wedstrijd (o.l.v. de voortreffelijk leidende scheidsrechter I. Özkal) met de geflatteerde uitslag van 4-0 door zelf de opgelegde kansen niet te benutten en achterin zeker de eerste drie doelpunten gemakkelijk weg te geven.

Voorwaarts 1 begon sterk aan de wedstrijd en kreeg ongeveer vijf uitstekende kansen in de eerste 25 minuten via Giel Linthorst, Dennis Aarnink en Roel Jacobs, maar faalden zij meerdere malen vlak voor het HSSC-doel.
Prompt na deze goede fase werd een slappe inzet van een HSSC'61-speler niet goed verwerkt door doelman Jacco Groen, kwam de bal in de 27e minuut pardoes voor de voeten voor de vrijstaande linksbuiten van HSSC'61 en tikte hij tegen de verhouding in de 1-0 binnen.
Tot aan de rust ging de wedstrijd gelijk op, maar wisten beide partijen de enkele kans die zij nog kregen niet te benutten.

Na rust trok Voorwaarts 1 weer ten strijde, maar kreeg het al gauw in de 51e minuut de deksel op de neus. Een hoekschop vanaf links vloog in een keer in het doel, waarbij doelman Jacco Groen er niet goed uit zag (2-0).
De 3-0 in de 65e minuut zorgde ervoor dat het duel in het voordeel van HSSC'61 1 beslist was en werd in de 83e minuut de 4-0 eindstand bereikt.

Een zeer teleurstellende nederlaag, waarbij gezegd mag worden dat slechts enkele spelers hun vertrouwde niveau van met name de laatste weken behaalden.
Samen winnen en samen verliezen hoort bij het voetbal en in bijzonder bij een team.  Jammer dat het scoringsvermogen deze zaterdag achterwege bleef en in de laatste linie van het team de doelpunten gemakkelijk werden weggegeven.

Komende zaterdag 13 november is het een rustdag voor Voorwaarts 1, maar volgt op zaterdag 20 november de thuiswedstrijd tegen de nummer 3 Everstein 1 (aanvang: 14.00 uur).