Arienslaan 2
3573PT
UTRECHT
tel. 030-2716858

Zaterdag 16 april stond de wedstrijd Voorwaarts 1 - DVSU 1 op het programma en werd door Voorwaarts 1 dik verloren.
De 0-7 einduitslag is geflatteerd, maar wel dikverdiend voor het sterke DVSU 1 tegen het met weinig energie en slap spelende Voorwaarts 1. Het was zeer opvallend dat vele Voorwaarts-spelers hun normale niveau niet konden behalen.
In de eerste helft begon Voorwaarts 1 in het eerste kwartier nog wel aardig en kreeg het een paar doelkansen via Luuk Baas en Roel Jacobs.  Daarna nam DVSU 1 -mede door hun sterker middenveld- het heft in handen.
Ondanks de grote kansen voor DVSU 1 waren er toch twee grote verdedigingsfouten voor nodig om DVSU meer dan terecht op een 0-2 ruststand te zetten.
Na rust hetzelfde spelbeeld al kreeg Voorwaarts 1 een paar mooie mogelijkheden op de aansluitingstreffer, maar bleef de 1-2 uit.  Halverwege de 2e helft besliste DVSU 1 met twee treffers het duel om kort achter elkaar een paar persoonlijke fouten keihard af te straffen. De 0-5, 0-6 en 0-7 vielen vlak voor tijd kort achter elkaar en bezorgde het sterke DVSU 1 de welverdiende overwinning in deze uiterst sportieve wedstrijd onder leiding van de prima fluitende scheidsrechter H. Westland.

Grote teleurstelling overheerst bij Voorwaarts 1 en weet iedereen binnen de selectie van Voorwaarts 1 wel dat de afgelopen coronaperiode een zware wissel op de wisselende prestaties heeft gehad. Niet elke speler heeft de laatste periode goed kunnen trainen of voldoende wedstrijdritme op komen doen. De komende weken gelden geen excuses meer en zal de gehele selectie met veel trainingsarbeid en zeker met meer energie tijdens de wedstrijden alles uit de kast moeten gaan halen.

De eerstkomende wedstrijd om weer met veel energie te gaan spelen is op zaterdag 23 april uit tegen Everstein 1 en is de aanvang om 14.30 uur.