Arienslaan 2
3573PT
UTRECHT
tel. 030-2716858

Afgelopen zaterdag 28 mei speelde Voorwaarts 1 voor haar laatste kans om de nacompetitie te ontlopen en met een 0-6 nederlaag tegen Hercules 1 was er ook geen ontkomen meer aan.  Door de overwinning van de Herculanen pakte zij glansrijk de laatste periode in de strijd voor promotie naar de 2e klasse.
De wedstrijden voor de nacompetitie zijn op zaterdag 11 juni, dinsdag 14 juni en zaterdag 18 juni (finale), maar is het speelschema voor deze knock-out-wedstrijden nog niet bekend.

In de eerste helft liet v.v. Voorwaarts zich zeker van de goede kant zien en ging de wedstrijd ook lange tijd gelijk op.  Slechts een paar afstandsschoten van Luuk Baas en Dennis Aarnink waren de hoogtepunten van de eerste helft en kreeg Hercules 1 na enkele schaarse aanvallen een verdiende strafschap toegekend, welke uiteindelijk de 0-1 ruststand betekende.
De 2e helft startte Voorwaarts 1 opnieuw goed en haalde spits Yannick Luca in de 65ste minuut verwoestend uit en verdween de bal richting de linkerbovenhoek. Helaas werd het geen doelpunt, omdat Hercules-doelman Olaf Köpping op formidabele wijze de gelijkmaker wist te vermijden.
In 70-ste scoorde Hercules 1 de 0-2   en in de laatste 10 minuten volgde er nogeens 4 doelpunten, mede omdat het geloof en kracht van Voorwaarts 1 was weggevloeid.  Hiermede was de 0-6 eindstand een feit.

Komende zaterdag 4 juni speelt Voorwaarts 1 de uitwedstrijd tegen het reeds gedegradeerde OSM'75 1 (aanvang: 14.30 uur) en volgt de week daarna de knock-out wedstrijden voor behoud in de 3e klasse.