Arienslaan 2
3573PT
UTRECHT
tel. 030-2716858

Op het zonnige sportpark de Berekuil speelde Voorwaarts 1 afgelopen zaterdag 26 februari een prima wedstrijd tegen EDO 1 (de onbetwiste nummer 1 van de derde klasse D - West 1), welke o.l.v. de uitstekend fluitende scheidsrechter de heer V.J. Koning nipt met 1-2 verloren werd.

In deze sportieve wedstrijd gingen beide teams in de eerste helft gelijk op, viel er eigenlijk geen enkele kans te noteren en was de 0-0 ruststand een juist gegeven.
Direct na rust was EDO de betere ploeg en kwam het vlot op de 0-1, nadat een vrije trap door de Voorwaarts-verdediging verkeerd was beoordeeld en pardoes ook doelman Jacco Groen kansloos liet.
EDO bleef het spel dicteren en kwam wederom na een spelhervatting zelfs op een 0-2 voorsprong.  Vanuit een hoekschop werd bij de eerste paal door de EDO-spits de bal onhoudbaar ingekopt.
Daarna ging v.v. Voorwaarts 1 alles op alles zetten en vechten voor hun laatste kans. Dit leidde in de 69e minuut tot een goede aanval over rechts via de goedspelende Niek Brinkhof, bediende hij met een mooie voorzet onze spits Roel Jacobs op maat die vervolgens de 1-2 binnen kopte.
Voorwaarts 1 probeerde van alles om EDO -dat via counters zelf de 1-3 had kunnen scoren- de winst te ontnemen.
Vlak voor het eindsignaal kon dat felbegeerde gelijkspel nog worden binnengehaald, toen aanvaller Dennis Aarnink onze invaller Stephan Wolbers (speler/aanvoerder zaterdag 4) in stelling bracht. Helaas voor v.v.  Voorwaarts belandde de mooie schuiver van Stephan net langs de verkeerde kant van de paal.
De eindstand van 1-2 was daarmee een feit en terugkijkend hebben wij een hardwerkend v.v. Voorwaarts gezien dat verloor van een betere ploeg en verdiende koploper EDO 1.

Komende zaterdag 5 maart staat voor Voorwaarts 1 de uitwedstrijd tegen DVSU 1 (aanvang: 14.30 uur) op het programma.