Voorwaarts 1 laat een gelijkspel liggen tegen Lopik 1.

Arienslaan 2
3573PT
UTRECHT
tel. 030-2716858

Helaas heeft Voorwaarts 1 geen punt kunnen behalen tegen middenmotor Lopik 1 en werd de wedstrijd in de slotfase afgesloten met de geflatteerde uitslag van 2-5.
Voorwaarts 1 heeft de laatste weken behoorlijk met afwezige spelers te maken gehad en het meest veroorzaakt door Corona.
Ondanks dat v.v. Voorwaarts 1 haar beide doelmannen konden opstellen kon het met doelman Jordy Verbeek (uitkomend voor zaterdag 5) en een vijftal ongetrainde spelers aantreden.
In de eerste helft speelde v.v. Voorwaarts goed en kwam ook terecht op de 1-0 na een mooi aktie over links door Luuk Baas, waarna Dennis Aarnink tegen de Lopik-doelman aanschoot en Tim Brons in de rebound de bal wel tegen het net aanschoot.
Helaas duurde de vreugde rondom de voorsprong niet lang of Lopik scoorde uit een counter de 1-1.
Ondanks enkele mooie kansen via o.a. Roel Jacobs en de kopbal van Edmond Landwehr (prachtredding van de Lopik-doelman) om weer verdiend op voorsprong te komen, werd de 1-1 ruststand bereikt.
Kort na rust begon met de eerste kans voor v.v. Voorwaarts, maar de kopbal van Niels Schoenaker zielde net over de lat.
In het kwartier dat daarop volgde waren beide ploegen aan elkaar gewaagd, maar moest v.v. Voorwaarts 1 wel incasseren dat opnieuw met twee goed uitgevoerde Lopik-counters van Lopik de stand pardoes op 1-3 was gebracht.
In de 76e minuut bracht Roel Jacobs met een mooie solo de spanning terug in de wedstrijd (2-3) en kreeg Edmond Landwehr (kopbal over) en de mooie aanval via verschillende spelers uiteindelijk via Dennis Aarnink niet de verdiende beloning.
In blessuretijd deelde Lopik 1 de definitieve tik uit door nog tweemaal vrij gemakkelijk te scoren (eindstand 2-5), maar kon het moegestreden v.v. Voorwaarts 1 en onze ongetrainde spelers en invaller-doelman Jordy Verbeek terug kijken op een goede wedstrijd.  Helaas wel zonder resultaat en dat is een bittere pil.

Komende dinsdagavond 15 maart speelt v.v. Voorwaarts 1 uit tegen DVSU 1 en is de aanvang om 20.00 uur.