Voorveldselaan 4
3573PV
UTRECHT
tel. 030-2717470

Afgelopen zaterdag 19 februari heeft Voorwaarts 1 na een goede eerste helft (0-1 rust) de wedstrijd van Hercules 1 met 4-1 verloren.

In de eerste helft was Voorwaarts 1 de betere ploeg en kreeg het kansen via spits Roel Jacobs en schoot verdediger Giel Linthorst op de lat.
Toch kwam Voorwaarts 1 na een mooie aanval over rechts na ruim een half uur spelen door een hard en onhoudbar schot van Roel Jacobs dikverdiend op 0-1.
Aan het einde van de eerste helft ontving aanvoerder Martin Renkema zijn tweede gele kaart en moest hij met "rood" van het veld.

Na rust brak het strijdende Voorwaarts 1 en de één van de hoofdredenen was de blessure van keeper Jacco Groen.  Hij moest zich direct na de 1-1 laten vervangen door keeper Rik van den Boogaart (net terug van blessure).  Paar minuten later viel ook invaller-keeper aansluitend op de 2-1 uit na een ongelukkige botsing met de doelpuntenmaker. Invaller-keeper Lucas Brouwers nam de plaats in het doel over, maar voordat hij goed en wel warm was  had Hercules 1 de stand met 2 doelpunten op 4-1 gebracht.  Daarna werd gas teruggenomen door de thuisploeg, werd er door beide teams veel gewisseld.
Hierdoor werd er in de laatste 25 minuten niet meer gescoord en werd de 4-1 eindstand genoteerd.

Komende zaterdag 26 februari wacht de thuiswedstrijd voor Voorwaarts 1 tegen koploper EDO 1 en is de aanvang om 14.00 uur.