Arienslaan 2
3573PT
UTRECHT
tel. 030-2716858

Zaterdag 29 oktober won Voorwaarts 1 uiteindelijk en overtuigend met 4-0 van hekkensluiter Bunnik’73 1.
Sinds lange tijd kon trainer Walter Bout weer eens een elftal van zijn zaterdagselectie opstellen, maar maakte hij na 20 minuten al weer gebruik van de diensten van Youp Tromp (za6) en in het laatste kwartier van Stephan Wolbers (za4) en dat was weer top van beide mannen.

In het eerste deel van de 1e helft had Voorwaarts met meer balbezit al direct overwicht, maar speelde het hier en daar wat slordig en was de eerste en beste kans voor Bunnik.
Een goed uitgespeelde aanval bracht de Bunnik-spits op de rand van de zestien meter geheel vrij voor het doel en was het doelman Roel Janssens die het mooie schot heel fraai pareerde.
In de 22e minuut werd een goed uitgevoerde Voorwaarts-aanval via uitblinker Jeroen Stadler op links spits Roel Jacobs weggestuurd en zijn perfecte voorzet kon door Dennis Aarnink simpel worden ingetikt (1-0).
Daarna was het wachten op de 2-0, maar die viel niet. Sterker nog was het Bunnik dat het betere van het spel in de laatste fase van de 1e helft had. Dat leidde tot één goede kans welke weer door uitstekend keeperswerk van Roel Janssens met de voeten werd verschalkt.
Vlak voor rust kreeg Voorwaarts van de goedleidende scheidsrechter K.P. Debipersad een   vrije trap op links en tien meter van het Bunnik-strafschopgebied toegekend. Jeroen Stadler bracht de bal met zijn trap precies op het hoofd van spits Roel Jacobs die de bal hoog en hard tegen de touwen kopte (2-0).

Na rust begon het verschil tussen beide teams zich meer te tonen.
Hierbij was het bij de kansen dat Voorwaarts kreeg de vraag wanneer het volgende doelpunt zou gaan vallen.
In de 58e minuut een goede aanval over rechts en de mooie voorzet van Niek Brinkhof kon spits Roel Jacobs bij de eerste paal de 3-0 binnenglijden.
Even later over links was het net anders om. Voorstopper Job Meijdam stond aan de basis van een aanval over links. Nu was het spits Roel Jacobs die de bal ging voorzetten en bij de tweede paal Niek Brinkhof in stelling bracht om de 4-0 in de rechterbeneden hoek binnen te schieten.
Twee mooie mogelijkheden via invaller Edmond Landwehr, een mooi afstandsschot van 30 meter in het zijnet en een schot dat uitstekend door de Bunnik-doelman net over de lat werd getikt, zorgde voor het slotakkoord en was de 4-0 eindstand een feit.

Zaterdag 5 november wacht voor nummer 5 Voorwaarts 1 de uitwedstrijd tegen nummer 4 UVV 1 en is 14.15 uur de aanvang.