Tuurdijk 33
3997MS
'T GOY
tel. 030-6011721

Afgelopen zaterdag 26 november was voornamelijk in de tweede helft een slecht optreden van Voorwaarts 1 en verloor het uiteindelijk terecht met 6-2 de uitwedstrijd van ‘t Goy 1.

In de eerste helft viel het nog allemaal mee en was het zelfs grote delen de betere ploeg.
Het was daarom ook zuur dat Voorwaarts op een 1-0 achterstand kwam door een verkeerde terugspeelbal van Niels Schoenaker.  Voorwaarts herstelde zich daarna goed en bracht Roel Jacobs met een kopbal en een schot de stand op 1-2.
Zelfs kon spits Roel Jacobs de stand op 1-3 brengen, maar zijn schot ging langs de verkeerde kant van de paal.
Kort daarna werd bij een counter van ‘t Goy door de Voorwaarts-verdediging niet adequaat ingegrepen en werd vrij simpel de 2-2 en tevens ruststand genoteerd.

Aan het begin van de tweede helft probeerde Voorwaarts nog het verschil te maken, maar kreeg het amper kansen en was het zelfs een kwartier voor tijd de weg kwijt.
Mede door een aantal goede wissels aan de kant van ‘t Goy tegen het inmiddels moe gestreden Voorwaarts werd in de laatste 15 minuten de 2-2 stand omgebogen naar een uiteindelijk verdiende eindstand van 6-2.

Zaterdag 3 december staat om 14.00 uur voor Voorwaarts 1 de thuiswedstrijd tegen Aurora 1 op het programma.