Zinzendorflaan
3703CE
ZEIST
tel. 030-6916995

Afgelopen zaterdag 15 april sleepte Voorwaarts 1 in de slotminuut een gelijkspel uit het vuur.

In de eerste helft leek v.v. Voorwaarts vanwege meer balbezit en doelkansen de betere ploeg te zijn, maar stond met de rust met 1-0 achter.
Beide ploegen kregen o.l.v. de goedfluitende scheidsrechter Salamanakis in deze matige wedstrijd genoeg kansen en was het aan de doelman van beide clubs te danken dat de ruststand maar een klein verschil aangaf.
Met name Jeroen Stadler en Roel Jacobs kregen hele goede mogelijkheden, maar benutten deze grote kansen niet. Evenzo redde doelman Jacco Groen tweemaal uitstekend bij goed uitgevoerde FZO-counters.

Na rust kwam FZO uitstekend uit de startblokken en scoorde de 2-0 en 3-0 vanuit snelle en goede aanvallen.
Middenvelder Rik van der Hem bracht de spanning enigzins terug en zag zijn afstandschot van richting veranderd tegen het doelnet gaan (3-1).  Tien minuten scoorde FZO de 4-1, daarmee leek de wedstrijd beslist en kreeg het zelfs nog een grote kans op de 5-1, maar miste de FZO-speler jammerlijk.
Dat laatste bleef v.v. Voorwaarts dus gelukkig bespaard en ging het vervolgens zelf het laatste kwartier met een "alles of niets"-offensief proberen wat aan de achterstand te doen.
Wonderwel had deze ommekeer ook succes, waarbij na een terecht gegeven strafschop (neerhalen van Niek Brinkhof) eerst Roel Jacobs vanaf de 11-meter stip de 4-2 aantekende. Twee minuten voor tijd schoot middenvelder Jasper Dik van dichtbij de bal tegen de touwen (4-3), na een goede aanval over links van Roel Jacobs op aangeven van de goedspelende Luuk Baas.
Het slotakkoord kwam in blessuretijd vanuit de hoekschop van (marathonman) Tim Brons, die spits Roel Jacobs via een verslagen FZO-verdediger binnenkopte en daarmee uiteindelijk verrassend de eindstand op 4-4 bepaalde.

Zaterdag 22 april (aanvang: 14.00 uur) staat voor Voorwaarts 1 de thuiswedstrijd tegen 't Goy 1 op het programma.