Arienslaan 2
3573PT
UTRECHT
tel. 030-2716858

Zaterdag 25 maart trad Voorwaarts 1 aan in de thuiswedstrijd tegen Uvv 1 en verloor in deze sportieve wedstrijd met 1-4.
Zoals het de laatste drie wedstrijden al het geval was speelt Voorwaarts 1 een half uur tot drie kwartier in de eerste helft een goede partij.
Vergeet dan alleen na op voorsprong te zijn gekomen zelf meer te scoren, maar belangrijk ook de voorsprong goed te verdedigen.

Opening van de wedstrijd leek voor UVV te zijn, zeker na goed afstandsschot door doelman Jacco Groen bekwaam tot hoekschop werd verwerkt.
Na 10 minuten nam Voorwaarts 1 het heft in handen en kwamen er kansen en de mooiste was na een mooie aanval over links waarbij Jasper Dik met zijn schot de binnenkant van de paal raakte.
Het was echt wachten op de 1-0 , die kwam uiteindelijk in de 35e minuut tot stand toen Mart Krusemann onze spits Roel Jacobs in stelling bracht en hij liet de goede UVV-doelman kansloos.
Heel erg lang kon Voorwaarts 1 hiervan niet genieten en zag er ook bij twee Uvv-aanvallen beide keren verdedigend niet goed uit. Uvv profiteerde er optimaal van door te scoren en ging het onverwachts met 1-2 rusten.

Na rust had Voorwaarts 1 weer grootste plannen om de achterstand ongedaan te maken, maar kwam vrij snel met 1-3 achter nadat een ietwat gemakkelijk gegeven strafschop onhoudbaar was binnen geschoten. Daarna ging Voorwaarts 1 op jacht naar de 2-3, maar kansen van Roel Jacobs, invaller Stephan Wolbers en middenvelder Tim Brons werden jammerlijk gemist.
Vlak voor tijd besliste Uvv het duel met een snele counter definitief (1-4).

Komende zaterdag 1 april speelt Voorwaarts 1 thuis tegen Focus'07 en is de aanvang 14.00 uur.