Arienslaan 2
3573PT
UTRECHT
tel. 030-2716858

Zaterdag 27 mei speelde Voorwaarts 1 haar laatste wedstrijd in de competitie van 4e klasse E thuis tegen Odijk 1.
Het werd een mooie en tegelijkertijd een spannende wedstrijd, waarbij zowel Odijk als Voorwaarts veel strijd lieten zien.
v.v. Voorwaarts won uiteindelijk met 5-4 en plaatste zich met de 3e plaats in de eindranglijst voor de nacompetitie. DOSC 1 zal nu komende wedstrijd de tegenstander voor Voorwaarts 1 zijn in de strijd om uiteindelijk op zaterdag 17 juni een plaats in de 3e klasse te bemachtigen.

v.v. Voorwaarts begon aan de wedstrijd en stond al snel op een 1-0 voorsprong na mooie aanval over links via Luuk Baas, waarbij spits Mart Krüsemann de bal onhoudbaar binnen schoot.
Kort daarop bracht de goedspelende Luuk Baas rechtsbuiten Niek Brinkhof in stelling, maar hij schoot helaas over.
Daarna kwam Odijk 1 in de wedstrijd, profiteerde het ook van matig verdedigen en wist prompt zowel 1-1, als 1-2 te scoren.  Vlak voor de 1e drinkpauze lanceerde Martin Renkema met zijn assist Luuk Baas die met zijn harde afstandschot de 2-2 op het scorebord wist te brengen.
In de 36e minuut een goede aanval over rechts, waarbij middenvelder Jasper Dik zijn assist op Mart Krüsemann gaf en die zijn 2e doelpunt binnenschoot (3-2).
Vlak voor rust een grote domper voor onze zaterdag 1, want Odijk bracht met twee doelpunten de ruststand op 3-4.
Na rust was het eerste kwartier overduidelijk voor Odijk 1, kregen zij ook een paar mooie kansen, maar door o.a. goed keeperswerk van Erik van Zwieten bleef de beslissing uit.
Daarna begon de wedstrijd in het voordeel van v.v. Voorwaarts te driaaen. Zo schoot invaller Edmond Landwehr alleen voor de Odijk-doelman tegen hem aan en schoot Luuk Baas na een mooie aktie over links in het zijnet.
In de 77e minuut gaf linksachter Yoni van Aagten een mooie voorzet voor het ODIJK-doel en deze werd onberispelijk mooi en goed ingekopt door Jasper Dik de verdiende gelijkmaker (4-4) binnen.
Het bleek voor Odijk ook een behoorlijke klap te zijn , want nog geen drie minuten later schoot weer de geheel vrijstaande Edmond Landwehr, na een voorzet van Jeroen Stadler, het uiteindelijk beslissende doelpunt (5-4) onhoudbaar binnen.
De laatste 10 minuten bleven ongemeen spannend, maar mocht v.v. Voorwaarts zich na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Frits de Groot de winnaar gaan noemen en zich gaan opmaken voor de nacompetitie voor een plek in de 3e klasse.

Zaterdag 3 juni speelt Voorwaarts 1  in Den Dolder tegen DOSC 1 en is de aanvang om 14.30 uur.